Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τον έπνιξαν για 200 ευρώ και ένα laptop

Τέσσερις Αλβανοί έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Δραπετσώνα.
Όλα έγιναν στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο άτυχος μετανάστης από τη Γεωργία που είχε έρθει στη χώρα μας για να συντηρήσει την οικογένειά του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι ενός ηλικιωμένου τον οποίο πρόσεχε στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Ο άτυχος 66χρονος ήρεμος και φιλικός με όλους αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν δεν φαινόταν να έχει σχέσεις με άτομα της νύχτας. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στο ενδεχόμενο της ληστείας.

Η έρευνα έφερε αποτέλεσμα. Ένα από τα σπίτια στη γειτονιά όπου έγινε το έγκλημα είχε κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο που καταγράφηκε ξημερώματα της 8η Σεπτεμβρίου εμφανίζοντας τρεις άνδρες. Ο ένας φαινόταν να μιλάει στο κινητό.

Η έρευνα μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας οδήγησε σε έναν Αλβανό και έτσι βρέθηκε η άκρη του νήματος.
Οι δράστες είχαν κίνητρο τη ληστεία. Πίστευαν ότι ο άτυχος μετανάστης είχε “κομπόδεμα”. Εισέβαλαν στο σπίτι και τον βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είχε τα χρήματα. Του έκλεισαν μύτη και στόμα και τον σκότωσαν. Άρπαξαν 200 ευρώ και ένα laptop και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πιστεύοντας ότι έχει καταφέρει να ξεφύγουν από το νόμο...

Είχαν φροντίσει να σβήσουν τα ίχνη τους, μάλιστα φορούσαν στα χέρια τους τις κάλτσες τους για να μην αφήνουν δακτυλικά αποτυπώματα, όμως δεν υπολόγισαν στη μεθοδικότητα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου