Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Θεοδωράκης για ομιλία Τσίπρα: Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Αντί να απολογηθεί για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη) εξαπτέρυγά του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ.", αναφέρει σε δήλωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο του τάε κβον ντο.
"Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι (όταν και από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν)", αναφέρει στη δήλωσή του το Ποτάμι.

Ολόκληρη η δήλωση του Ποταμιού:

"Πολλά ευτράπελα είπε και απόψε ο κ.Τσίπρας στη φιέστα για τον ένα χρόνο της καταστροφικής πολιτικής του. Αντί να απολογηθεί για το κομματικό κράτος που στήνει με συγγενείς και άεργους της Κουμουνδούρου, αντιστρέφει την πραγματικότητα λέγοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μειώθηκαν οι μετακλητοί υπάλληλοι (όταν και από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών προκύπτει ότι διπλασιάστηκαν). Και αντί να απολογηθεί για τα ακροδεξιά και διεφθαρμένα (από τις εποχές του Άκη) εξαπτέρυγά του που αλωνίζουν στο κράτος, καταγγέλλει το Ποτάμι ότι είναι μεταρρυθμιστικό εξαπτέρυγο της ΝΔ. Το Ποτάμι είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας – ο φόβος και ο τρόμος των λαϊκιστών όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς επιθέσεις του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά έχει περάσει ο καιρός που ο κ.Τσίπρας μπορούσε να λέει τα ψέματά του στις πλατείες και τους δρόμους. Τώρα μιλά σε αμπαρωμένα στάδια με διπλές σειρές σεκιούριτι και πολλαπλά φέις κοντρόλ γιατί οι εξαπατημένοι είναι πολλοί. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου