Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Έκτακτο! Η Ρωσία αναβαθμίζει τους Κούρδους και φτιάχνει το Κουρδιστάν…

krdoi
 Συνεχίζει η Ρωσία τα πλήγματα κατά της Τουρκίας, αυτή τη φορά με πρόσκληση των Κούρδων στις ειρηνευτικές συνομιλίες της Γενεύης και τη διακοπή συμβολαίων με τουρκικές οικοδομικές επιχειρήσεις.
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρευρέθηκε σε οικονομικό φόρουμ της χώρας και ανακοίνωσε ότι θα διακοπούν συμβόλαια με 300 τουρκικές οικοδομικές επιχειρήσεις. Δηλαδή, 87.000 Τούρκοι οδηγούνται αυτόματα στην ανεργία.
Με την νέα κίνηση του Πούτιν, οι ρωσικές κυρώσεις κατά της Άγκυρας, ανέρχονται στα 50 δισ. δολάρια!
Ο ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε πως οι κυρώσεις θα κυμανθούν
και σε άλλα πεδία, πέραν της οικονομίας, την ίδια ώρα που ο Σ. Λαβρόφ, ανακοίνωσε την συμμετοχή του κουρδικού PYD, στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σ. Λαβρόφ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις της Γενεύης ανάμεσα στη συριακή αντιπολίτευση και εκπροσώπους της κυβέρνησης της Δαμασκού δεν μπορούν να έχουν αποτελέσματα, εάν το μεγαλύτερο κουρδικό κόμμα δεν προσκληθεί να συμμετάσχει».

«Θα ήταν άδικο και αναποτελεσματικό να εμποδίσουμε τους Κούρδους της Συρίας να συμμετάσχουν στις ειρηνευτικές συνομιλίες», πρόσθεσε ο κ. Λαβρόφ.
Στην συνέχεια, σχετικά με τις συνομιλίες που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ο Σ. Λαβρόφ διευκρίνισε πως οι Ρώσοι δεν θα θέσουν βέτο σε περίπτωση που δεν παρευρεθούν οι Κούρδοι στο τραπέζι, ωστόσο: «χωρίς αυτό το κόμμα, χωρίς τους εκπροσώπους αυτούς, οι συνομιλίες δεν μπορούν να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή μία οριστική πολιτική διευθέτηση».
Σε περίπτωση που το PYD, συμμετέχει στις επικείμενες συνομιλίες, αυτομάτως θα βγει από τη σφαίρα της τρομοκρατίας και δεν θα μπορεί η Τουρκία να υποστηρίξει τα λεγόμενα της. 
Την ίδια ώρα που ο υπουργός εξωτερικών της Μόσχας, επιβεβαίωσε ότι δεν ζήτησε η Μόσχα, την παραίτηση του Σύρου πρόεδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, αλλά και πως δεν του προσέφερε άσυλο, η Αμερική «αδειάζει» της Τουρκία, καθώς επιθυμεί την παρουσία των Κούρδων στις συνομιλίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου