Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΗΠΑ. Φωνάζοντας "Αλλάχου Ακμπάρ" μαχαίρωσε τον αστυνομικό ο δράστης στο αεροδρόμιο του Μίσιγκαν - ΦΩΤΟ

Φωνάζοντας Αλλάχου Ακμπάρ μαχαίρωσε τον αστυνομικό ο δράστης στο αεροδρόμιο του Μίσιγκαν - ΦΩΤΟ
Ο δράστης της επίθεσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μίσιγκαν ονομάζεται Αμόρ Φτούι, είναι Καναδός υπήκοος ηλικίας 50 ετών, ανέφερε το FBI. Ο Φτούι είχε εισέλθει στις ΗΠΑ νομίμως, μέσω της πολιτείας της Νέας Υόρκης...
στις 16 Ιουνίου και στη συνέχεια μετέβη στο αεροδρόμιο όπου πραγματοποίησε την επίθεση."Έμεινε για λίγο στην τουαλέτα όπου άφησε τις δύο βαλίτσες του, και στη συνέχεια βγήκε έξω, έβγαλε το μαχαίρι και φωνάζοντας "Αλλάχου Ακμπάρ" (Ο Θεός είναι μεγάλος) μαχαίρωσε στον λαιμό τον αστυνομικό Τζεφ Νέβιλ" ανέφερε ο ειδικός πράκτορας του FBI Ντέιβιντ Τζέλιος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 50χρονος δράστης φώναξε και κάτι σαν "έχετε σκοτώσει κόσμο στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, για αυτό θα πεθάνετε όλοι" την ώρα που εξαπέλυσε την επίθεσή του. Στη συνέχεια, ο Φτούι ρώτησε τους αστυνομικούς "γιατί δεν τον σκότωσαν", σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας.
Ο δράστης της επίθεσης, Αμόρ Φτούι
Πηγή: CNN.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου