Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τρία χρόνια Αριστερά: Οι αλήθειες που ποτέ δεν έκρυψαν. Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ σε 11 ΒΙΝΤΕΟ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

 Τρία χρόνια Αριστερά: Οι αλήθειες που ποτέ δεν έκρυψαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Σεισάχθεια και αυξήσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση των Μνημονίων με έναν νόμο, νταούλια και ζουρνάδες, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, γερμανικές αποζημιώσεις είναι κάποια από τα προεκλογικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στα οποία έγινε κυβέρνηση, στοχεύοντας να πάρει και την εξουσία, όπως παραδέχθηκε πρόσφατα η σύζυγος του πρωθυπουργού!...

Το βράδυ της Κυριακής της 25ης Ιανουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας ως νικητής των εκλογών διαβεβαίωνε από τα Προπύλαια πως η νέα κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεργαστεί και να διαπραγματευθεί για πρώτη φορά με τους εταίρους μια «δίκαιη, αμοιβαία επωφελή και βιώσιμη λύση».
Από τότε πέρασαν ακριβώς τρία χρόνια.
Οι υποσχέσεις έφυγαν και την θέση τους πήραν τα υψηλά πλεονάσματα έως το 2060 καθώς και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε ένα Υπερταμείο, το οποίο έγινε ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας, για 99 χρόνια.
Ωστόσο, υπήρχαν και θέματα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντιμος, ωστόσο οι περισσότεροι δεν επικεντρώθηκαν σε αυτά αλλά στις προεκλογικές υποσχέσεις.
Έχουμε και λέμε:
  • Μεταναστευτικό: Η Αριστερά ήταν ανέκαθεν υπέρ των ανοιχτών συνόρων.
  • Σκοπιανό: Η θέση της Αριστεράς για την ονομασία ήταν πάντα: «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
  • Αιγαίο: Ανήκει στα ψάρια του
  • Φορολογία: Η Αριστερά, παραδοσιακά, αυξάνει τους φόρους στις επιχειρήσεις για να συντηρήσει το μεγάλο Κράτος της. Προεκλογικά γινόταν λόγος για 75% στους πλούσιους χωρίς να διευκρινίζεται ποιοι είναι αυτοί. Τελικά πόσος είναι ο φόρος σήμερα;
  • Ιστορία: Βάση της αριστερής ιδεολογίας είναι η γαλλική επανάσταση και ο Διαφωτισμός και όχι η δια πυρός και σιδήρου ιστορία των Ελλήνων.
  • Αρχαία Ελληνικά: Νεκρή γλώσσα
  • Θρησκεία: Οι Αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν έκρυψαν πως είναι άθεοι και δικαίωμά τους!
Αυτά όλα ήταν γνωστά! Όμως πολλοί τα αγνόησαν και έτσι φτάσαμε στο σημείο οι δανειστές να αναφέρουν πως ο κ. Τσίπρας «τα έκανε όλα πιο εύκολα».
Σύμφωνα λοιπόν με την Τρόικα, η κυβέρνηση της Αριστεράς αποτελεί το καλύτερο «όχημα», προκειμένου να περάσουν οι επιδιώξεις τους.
Τόσο σε αυτά που υποσχέθηκε πως δεν θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και σε εκείνα που ποτέ δεν έκρυψε ότι «πρεσβεύει».























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου