Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Φωτογραφία του χρήστη Magna Grecia Commonwealth - Confederazione Μεγάλη Ελλάδα.
Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (SOLUN)
ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Πορεία Σκοπιανών που διαδηλώνουν ότι η Θεσσαλονίκη θα ξαναγίνει η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και διαμαρτύρονται για την κατοχή από την Ελλάδα της Μακεδονίας του Αιγαίου.Οι γείτονες μας θέλουν το όνομα Μακεδονία, χωρίς διαχωριστικό γεωγραφικό προσδιορισμό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να μας δημιουργήσουν μειονοτικά προβλήματα για να μπορέσουν να ελέγξουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Ιμπεριαλισμό και τον Σιωνισμό για τον στρατιωτικό και εμπορικό έλεγχο της βαλκανικής και της ευρωπαϊκής ενδοχώρας.
Ενδυμίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου