Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Άρχισε πόλεμο το παρακράτος:Ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά πατριωτών

Ξεκίνησε να χτυπάει το παρακράτος ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου,
καθώς ήδη το σύστημα νιώθει πλέον πως το πατριωτικό τσουνάμι θα συμπαρασύρει και θα αφυπνίσει τον κόσμο.
Έτσι λοιπόν, καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών από την περιοχή των Εξαρχείων στο Κολωνάκι, είχαμε πριν λίγο, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές και βανδαλισμοί.
Στα γραφεία της εφημερίδας «Ελεύθερος Κοσμος» στην οδό Πινδάρου άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου προκάλεσαν βανδαλισμό και έσπασαν τζαμαρίες του οικήματος στο οποίο στεγάζεται ο εκδοτικός οίκος. Το χτύπημα δεν είναι τυχαίο, καθώς η εν λόγω εφημερίδα ανήκει στον πατριωτικό χώρο. 

Περίπου είκοσι άτομα συμμετείχαν στο «ντου» και φεύγοντας έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία και ένα διπλωματικό όχημα.

Την ίδια στιγμή, σε ένοπλες περιπολίες καλούν οι «αναρχικοί», ενόψει των συλλαλητηρίων που προγραμματίζονται στην Αθήνα και άλλες πόλεις, για το Σκοπιανό. 

Σε σχετική ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου», αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Αποφασίστηκε ότι από σήμερα και μέχρι την λήξη των εθνικιστικών συλλαλητηρίων στην Αθήνα, θα υπάρχει περιφρούρηση και ένοπλες περιπολίες για την αποτροπή επιθέσεων».

Όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να φοβίσουν τον κόσμο, όμως οι πατριώτες δεν μασάνε και δεν πρέπει να μασήσουν.

Στην πλατεία Συντάγματος δίνουμε όλοι το παρόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου