Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ τους Γερμανούς! Δεκάδες διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα...

 Δύο μεγάλες διαμαρτυρίες κατά της λαθρομεταναστεύσεως έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία: Στις 20 Ιανουαρίου, τουλάχιστον 2.500 συμμετέχοντες διαμαρτυρήθηκαν στο Cottbus και την περασμένη Κυριακή, στις 28 Ιανουαρίου, υπήρξε μια άλλη μεγάλη διαδήλωση στο Kandel.
Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν στο Cottbus, καθώς οι Σύριοι επιτέθηκαν σε πολλούς Γερμανούς μέσα σε λίγες ημέρες. Για παράδειγμα ένας Γερμανός άνδρας και ένα μικρό αγόρι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια. Μετά από άλλα περιστατικά, οι εντάσεις στην πόλη έγιναν τόσο υψηλές ώστε να σταματήσει η αποδοχή νέων
προσφύγων.
Αλλά και στο Kandel οι άνθρωποι έχουν εξοργιστεί. Τον Δεκέμβριο, ένα 15χρονο κορίτσι, που ονομαζόταν Mia, δολοφονήθηκε άγρια από έναν αφγανικό πρόσφυγα σε ένα φαρμακείο.
Μετά τη δολοφονία του κοριτσιού, ο κόσμος εξορίστηκε καθώς ο δήμαρχος φαινόταν να ανησυχεί περισσότερο για τη ξενοφοβία απ 'ό, τι για την ασφάλεια των Γερμανών πολιτών. Οι ανήσυχες γυναίκες που ένιωθαν απροστάτευτες ξεκίνησαν διαμαρτυρίες την περασμένη Κυριακή και οι οποίες εξαπλώνονται με το μεγαλύτερο γεγονός.
Είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτική της Μέρκελ για πολυπολιτισμό βρίσκει απέναντι την κοινωνία και ήδη οργανώνονται νέες διαδηλώσεις, με την επόμενη να γίνεται στις 3 Φεβρουαρίου στο Cottbus και πάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου