Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Έχεις ακούσει ή δει ποτέ οι κατσαπλιάδες να 'χουν πατριωτικά φρονήματα και εθνικές ανησυχίες?

Ήμουν έφηβος ακόμη όταν άκουγα κάτι καπνεργάτες καρακομμουνιστές να λένε στα παιδιά τους συμμαθητές μου, δείχνοντας τον πλούτο τής πόλης σε δρόμους και πλατείες: Τα βλέπετε, όλα αυτά θα γίνουν δικά μας γιατί είναι από την εκμετάλλευση τής εργασίας μας, απ' τον τίμιο ιδρώτα μας.
Θα τα πάρει πίσω ο λαός μια μέρα... Φαίνεται, αφού δεν τα κατάφεραν με προδοσίες και φονικές επιθέσεις σε χωριά και πόλεις για 6 ολόκληρα χρόνια (Από Βάρκιζα, Λιτόχωρο, Γράμμο) με τα όπλα τους έδωσαν οι Βούλγαροι, Σερβοκροάτες και οι Ρώσοι, να τα πάρουν με ήπιοι τρόπο, με πολιτικάντικους ελιγμούς και χοντροκομμένες ψευδολογίες: όπως θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, θα πάμε τους κατώτερους μισθούς στα 751 ευρώ, θα δώσουμε δουλειά σε όλους, θα πατάξουμε την αισχροκέρδεια και κάθε είδους λαθρεμπόριο, θα βάλουμε στη φυλακή τα λαμόγια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (λες αυτοί και το Κουκουέ ήταν αγγελούδια και δεν είχαν συμμετοχή στο τρελό φαγοπότι), τούς μεγαλοκλέφτες καναλάρχες, θα φορολογήσουμε την αδίστακτη πλουτοκρατία/Μπουρζουαζία και τους φοροφυγάδες, θα εξαντλήσουμε την αυστηρότητά μας σε κείνους που παραμένουν άγγιχτοι στις λίστες Ελβετίας και Γερμανίας και όλο αυτό το κλεμμένο χρήμα θα διοχετευτεί προς τον εξαθλιωμένο λαό μας, να ανασάνει οικονομικά, γιατί είναι δικό του. Και είναι αυτονόητο φίλες και φίλοι συντρόφισσες και συντρόφοι ότι θα καταργήσουμε τον παράλογο κι απεχθέστατο ΕΝΦΙΑ μαζί και τα μισητά Μνημόνια. Θα το σκίσουμε στην Πλατεία Συντάγματος παρουσία σας, συντρόφισσες και σύντροφοι... Ήρθε η ώρα και η στιγμή να πληρώνουν, αποδώ κι εμπρός, κι όλοι αυτοί που βρίσκονται στο απυρόβλητο, τα χαϊδεμένα παιδιά τής συστημικής Νομενκλατούρας, που ανενόχλητα έχουν καταληστέψει τη χώρα. Και άλλα τέτοια πολλά μας είπε ο ταλαντούχους Δημαγωγός και οι συνοδοιπόροι του. Κι εμείς τούς πιστέψαμε τους χειροκροτήσαμε θερμά και τους ψηφίσαμε με χέρια και με πόδια!! Και να τώρα αλυσοδεμένοι στο άρμα τους τρία ολόκληρα χρόνια, ανήμποροι να αντιδράσουμε, παρακολουθούμε βουβοί και αγχωμένοι το πραγματικό μας δράμα, ως κομπάρσοι πια, ευχόμενοι μη μας βρούνε και χειρότερα. Βλ. Μακεδονία. Να ξεκουμπιστούν από μόνοι τους, οι ψεύτες κι απατεώνες, αποκλείεται. Μήπως το πιστεύει κανείς μας? Οι βδέλλες ποτέ δεν εγκαταλείπουν το θύμα τους με φιλοφρονήσεις και παρακάλια... (Ο.Ε.)

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου