Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Προκαλεί ο γυφτοσκοπιανός πράκτορας Π. Βοσκόπουλος για τη λεωφόρο «Φιλίας»

Τι δήλωσε για την αλλαγή των πινακίδων στο δρόμο.
Την δική του παρέμβαση, μετά την ανακοίνωση του Ζόραν Ζάεφ ότι η κεντρική λεωφόρος ''Λεωφόρος Μακεδονίας'' θα μετονομαστεί σε Λεωφόρο ''Φιλίας'' έκανε ο ηγέτης του κόμματος του ''Ουράνιου Τόξου'' Παύλος Βοσκόπουλος.
Ο κ. Βοσκόπουλος υπενθυμίζει, με δηλώσεις του, ότι στον νέο δρόμο προς Μεντζίτλια, στα Σκόπια, από την Ελλάδα και ο οποίος χρηματοδοτείται εν μέρει από την ΕΕ, η πόλη Μπίτολα (στα ελληνικά: Μοναστήρι) ήταν γραμμένη στα ελληνικά και τα λατινικά.
Ωστόσο μετά από λίγο, οι πινακίδες αφαιρέθηκαν και η λέξη Μπίτολα αντικαταστάθηκε από το ''Μοναστήρι''.



«Θα αλλάξουν τώρα και οι ταμπέλες για να υπάρξει ανταπόκριση στην ελληνική φιλία. Είναι ειλικρινείς η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τον αλυτρωτισμό και παρόμοιες πολιτικές;» αναρωτιέται ο Π. Βοσκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου