Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΚ ότι οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Τελικά η Τουρκία δεν έχει βοηθήσει απλώς το Ισλαμικό Κράτος για να καταστρέψει τους Κούρδους, αλλά μάλιστα το μιμείται με κάθε τρόπο αποδεικνύοντας ότι μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη.
Τις προηγούμενες ημέρες ο τουρκικός στρατός κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στο συριακό Κουρδιστάν κατέστρεψε τον ιστορικό ναό των Χετταίων Tell Ain Dara που κατασκευάστηκε πριν από περίπου 3.000 χρόνια.

 

Ο ναός ήταν αφιερωμένος στη θεά Ištar, ερωμένη ενός θεού που είχε τη μορφή ταύρου και κεφάλι αετού. Για τους Χετταίους, τους Αραμαίους και τους Ασσύριους της περιοχής ήταν μεγάλης σπουδαιότητας.
Η τουρκική αεροπορία το κατέστρεψε αδιαφορώντας για το ιστορικό μνημείο. Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο ο βομβαρδισμός να έγινε επίτηδες, καθώς στην ευρύτερη περιοχή του ναού δεν διεξάγονταν μάχες ούτε υπήρχαν Κούρδοι μαχητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου