Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ντόρα Κούβελου - Μπακογιάννη - Μητσοτάκη κ.λ.π. "Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια «Μακεδονία» και εμείς «φούφουτους»- Δεν θα πάω στο συλλαλητήριο". ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Δάκρυσαν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος ΜΑΖΙ με την απόφυσή τους!!


Για το μείζον θέμα του Σκοπιανού αλλά και το συλλαλητήριο της Αθήνας, μετά από εκείνο της Θεσσαλονίκης μίλησε σε συνέντευξή της η πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.  «Εγώ δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας», τόνισε η Ντόρα...
Μπακογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, εκτιμώντας ότι «δεν θα υπάρξει λύση στο Σκοπιανό».  «Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο» είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.  Εν συνεχεία έκανε τη δήλωση που ενδεχομένως προκαλέσει αντιδράσεις, λέγοντας πως «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια "Μακεδονία" και εμείς να τους λέμε "φούφουτους"».     Εξάλλου, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».  «Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό "όχι", αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε», σημείωσε η ίδια.  Υπογράμμισε, τέλος, πως «σήμερα στη ΝΔ δεν υπάρχουν δυο γραμμές και η γραμμή του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει αποδεκτή από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου