Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ «ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΑΤΕ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ

YPG Destroys Turkish Leopard Tank near Afrin
Οι Κούρδοι καταστρέφουν (5 συνολικά) Τουρκικά Άρματα σαν να είναι εκπαιδευτικοί στόχοι. Βίντεο εμφανίστηκε στο #YouTube στις 21 Ιανουαρίου 2018 (ισως είναι παλαιότερο) και δείχνει την κουρδική πολιτοφυλακή (#YPG) με ένα αντιαρματικό καθοδηγούμενο βλήμα σε τουρκικο Leopard στο δρόμο προς την #Afrin .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου