Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ψεύτης και δειλός ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος. Δεν πήγε ποτέ στα ΙΜΙΑ, τα είδε μόνο από μακριά, όπως πάντα.

Το Στεφάνι βρήκε από μόνο του τα ιερά νερά των αθανάτων στα Ιμια, που πρόδωσαν οι κυβερνώντες δοσίλογοι, και καλύπτουν οι σημερινοί. Αφήστε τον πλοίαρχο Γιώργο Σωκρ. Λαϊάκη της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ να μιλήσει, που ως γνωστό δεν μασάει από Τούρκους, εάν έλαβε εντολή να πιάσει ΙΜΙΑ....

Καμία προσέγγιση της Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στα Ιμια, οι Τούρκοι είχαν και έχουν μέχρι και αυτή την ώρα αποκλεισμένη την θαλάσσια περιοχή των Ιμίων
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του στίγματος των Τουρκικών Πλοίων από το απόγευμα 27 Ιανουαρίου 2018 περιπολούν και δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχουν φύγει από τα Ιμια και είναι τα ίδια πλοία που δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε τα Ελληνικά μας νησιά.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ως αισχρός πατριδοκάπηλος εκμεταλλεύτηκε με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, κάνοντας χρήση ελικόπτερα και σκάφη για να κάνει θέατρο εκμεταλλευόμενος την μαύρη επέτειο των ηρώων των Ιμίων, με την παρουσία του στην Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ παίρνοντας του την δόξα, που ως γνωστό, πρόσφατα ενεπλάκει σε επεισόδιο με τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής, το οποίο έστειλε σε «ταρσανά» για βάψιμο… και έμαθαν όλοι για το πλοίο και τον καπετάνιο του.
Ολα αυτά τα εκμεταλλεύτηκε ο Καμμένος για να «χρωματίσει» το μουτζουρωμένο και κατεστραμμένο του «πατριωτικό» προσωπείο που εδώ και χρόνια φοράει, κοροϊδεύοντας και εξαπατώντας όλους εμάς του Έλληνες, και τον οποίο προκαλώ για ακόμα μία φορά.
ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
Είσαι άτιμος, ψεύτης, συκοφάντης, απατεώνας χρήστης πλαστών εγγράφων, που ξεπλένεις μαύρα χρήματα, έχοντας μεγαλώσει με τα κλεμμένα από τον Παναμά, που όταν δεν κλέβεις τον ΕΝΦΙΑ από κτίρια που έχουν την έδρα τους κυπριακές εταιρίες ιδιοκτησίας σας επι της Συγγρού, εξαπατάς τους Ευρωπαίους με κόλπα τσεπώνοντας παράνομα Ευρωπαϊκά κονδύλιά,
για να κτίζεις οικογενειακές βίλες δηλώνοντας τα ως ξενοδοχεία σε νησιά του αιγαίου που τα επισκέπτεστε με τα αδήλωτα σκάφη σας τα οποία αποκρύπτεις από την Εφορία στο νησί του Μάν, και άλλα σκάφη τα οποία παρουσιάζεις με μαϊμού στοιχεία στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΣ σου, με εταιρίες της μία λίρας στην Αγγλία σε κάτι γραφεία «ράφια» σε αποθήκες, όλα αυτά παριστάνοντας τον AMIN DADA κυκλοφορόντας δήθεν με αυτοκίνητο του, παρότι βρίσκεται σε υπαίθριο μουσείο στην Αφρική, και χαρτοπαίζεις στα καζίνο ανά την Ευρώπη, με κάτασπρη μύτη από το «χιόνι»… κατηγορώντας με ψέματα άλλους για όλα!!!
Και ενώ όλα γνωστά, οι Εισαγγελείς και Δικαστές κάνουν εργολαβίες μαζί του, όπως λέει ο ίδιος ότι τους έχει στην τσέπη του.
Στο ΣΔΟΕ δεν τα «βλέπουν» όλα αυτά διότι επιφορτισμένοι με τον ΚΑΣΤΑΝΑ από την Θεσσαλονίκη που τον έχουν τσακίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου