Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ε ρε μεγαλεία η ( αριστερα ) στις Ελβετιες ! Ουτε στον υπνο τους δεν θα τα ειχαν ονειρευτει !

Αντι να ανεβοκατεβαινουν με τα ποδια σε καποια χρουτσωφικη αλεπογ@μιστρα ( ρετιρε ) στην Τασκενδη , και να παιζουν σκακι το βραδυ πως θα ανοιξουν τα κρεβατια για να κοιμηθουν αυτοι και η οικογενεια τους
στα πενηντα τετραγωνικα , παρεα με τον Τραμπ και τους δισεκατομμυριούχους στια σαλε του Νταβος για ( διαπραγματεύσεις )! Ουτε στα ονειρα δεν γινονται αυτά ! Ποιο Αμερικανικο ονειρο και πρασινα αλογα ! Μονο στην Ελλαδα η αριστερα εζησε το αμερικανικο ονειρο της!
Πολιτικοί ξεφτύλες, προδότες , μοιοδότες, τσουτσέκια των αμερικανών, εσείς είσαστε ρε πολιτικοί κοπρίτες που τόσο χρόνια καπηλευτήκατε την επέπειο της 17ης Νοεμβρίου και μας είχατε πρήξει με τις πορείες για δήθεν διαμαρτυρία στην αμερικανική πρεσβεία...??? Εσείς είσασταν ρε πολιτικά ρεμάλια που μας είχατε πρήξει με τα πυρηνικά του ΝΑΤΟ και τώρα έχετε γεμίσει την Σούδα και τον Άραξο με πυρηνικά..??? Εσείς είσασταν οι αντιστασιακοί ρε πολιτικά σαπρόφυτα που τώρα για χάρη των σχεδίων της αμερικής ξεπουλάτε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας...???? Ντροπή σας (αν έχετε) προδότες... !! Το ειδικό δικαστήριο θα σας περιμένει κουίσλινγ και εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδας που ξεπουλάτε τα πάντα χωρίς αιδώ μόνο και μόνο για μερικούς μήνες καρέκλα...!!!! Είναι δυνατόν οι αλλαγές στο ψευτοσυνταγμά τους από μόνες να αποτελλούν θέμα διαπραγμάτευσης όταν η επομενής τους συνταγματική ψευτοβουλή θα μπορεί και πάλι να το αλλάξει...?? Προδότες σταματήστε αμέσως κάθε κουβέντα για ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και κρυφτείτε στον βούρκο και στον βόθρο της ηθικής κατάπτωσης γιατί αυτό είναι το μόνο περιβάλλον που σας ταιριάζει.... Ούστ προδότες...!!!

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου