Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Φωτογραφία του Βασίλης Κασιμάτης.
Βασίλης Κασιμάτης

ΣΟΦΕΣ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ.
Η γνωστή ατάκα «μιλούν όλοι, μιλούν κι οι κωλοι» εχει απόλυτη εφαρμογή στο πρόσωπο του γνωστού ανθέλληνα και προδοτη Πέτρου Κωνσταντίνου, αρχηγού του ΚΕΕΡΦΑ και των λοιπών «αλληλέγγυων» του λαθρομεταναστευτικου.
Θα σας διηγηθώ μια ιστορια απο το ρεπορταζ μου, σχετική και με αυτο το κάθαρμα.
Οταν βρέθηκα ως δημοσιογραφος στο hotspot του Ελληνικού πέρσι για να καλυψω για την εφημεριδα μου, τα επεισόδια εις βάρος του αλλου ανθέλληνα, του Μουζαλα, επικοινώνησε μαζι μου ενα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων. Λόγω της κρίσης και της εκτεταμενης πολιτικης προδοσίας, αναζήτησαν καταφύγιο στο Ελληνικό. Να βρουν μια πρόσκαιρη στέγη (για 2/3 μέρες) και λιγο φαγητό απο τα δωρεάν μενού, που αποκλειστικά ο λαος μας πλήρωνει!
ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ!!
Πήγε ο Κωνσταντίνου με τα «παλικάρια» του ΚΕΕΡΦΑ και τους έδιωξαν κακην-κακώς με το αιτιολογικό (ακούστε αυτο!!), οτι ηταν Έλληνες!!!!!
Και το hotspot ειναι λέει μόνο για τους λαθρομετανάστες. Και με τα μάτια μου ειδα ποσο φαγητο πέταγαν.
Ζήτησα να το δημοσιεύσω και απο αξιοπρέπεια και ισως και λίγη ντροπή, οι δυο νέοι αυτοί άνθρωποι μου ζήτησαν να μην φανούν τα ονόματα τους.
Αυτοί φίλες και φιλοι ειναι οι άνθρωποι που σημερα βγαίνουν και λενε, οτι τα Σκοπια δικαίως απαιτούν το όνομα Μακεδονία.
Εγώ θα τολμήσω και θα πω τούτο: Για τους προδοτες και εδω που φτάσαμε, τίποτα λιγότερο απο το θάνατο. Διότι σε καιρό πολέμου, οι προδοτες τουφεκιζονται στα 6 μετρα. Και αυτη την εποχη εχουμε πόλεμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου