Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΙΠΑΝ…. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!


Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ Κωνσταντίνος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: Ο συριζαίος βουλευτής στην τηλεοπτική εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» του ΣΚΑΙ ρωτηθείς από τον δημοσιογράφο «Μα εσείς δεν λέγατε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη ;;;» απάντησε: «Αφήστε τώρα τι λέγαμε και τι δεν λέγαμε πριν, το θέμα είναι πως αν δεν γίνουν πλειστηριασμοί θα καταρρεύσει το τραπεζικό μας σύστημα. Αυτό θέλετε;;;».                          ΣΧΟΛΙΟ: Καθημερινώς επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση διάψευσης προσδοκιών, εξαπατήσεων και αυταπατών, ανικανότητας και αποτυχιών. Είναι η Κυβέρνηση των αχρείαστων μνημονίων, των capital controls, των δεκάδων νεκρών της Μάντρας, των νεκρών στο Μάτι της υπερφορολόγησης, και του τσακίσματος της μεσαίας τάξης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:  «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ ήταν φονιάς, χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες».  «Το να λέμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική είναι επιθετική ενέργεια. Δεν είναι Ελληνική πώς να το κάνουμε. Αυτά τα λένε ηλίθιοι και αμόρφωτοι».                                                                                ΣΧΟΛΙΟ:  Σ’ αυτές τις ανθελληνικές δηλώσεις ο προέβη ο Έλληνας (;;;) Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τον οποίο κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην περιφερειάρχης Ψωμιάδης Παναγιώτης ότι επί της θητείας του ως Δήμαρχος κανένα έργο δεν έγινε στην Θεσσαλονίκη. Πάντως ο κ. Μπουτάρης παρέμεινε αφωνότερος ιχθύος και στα γραφόμενα εις βάρος του από τον δημοφιλή καλλιτέχνη Χάρρυ Κλιν: «Αγαπητέ Δήμαρχε ονόμασε το Δημαρχείο σου σε νταχτιρντί  τσουτσού οντά και άλλαξε το όνομα σου σε σιχτίρ χαιβάν πασά». 

ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε την έμπνευση να δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή για τον εαυτό της ότι κάποιοι «έχουν δυσκολία να δεχθούν μια ωραία γυναίκα η οποία είναι πολύ μορφωμένη και έχει πολιτικό λόγο. Αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει για μερικούς κομπλεξικούς».                     ΣΧΟΛΙΟ: Και ο γράφων κυρία Αυλωνίτου αισθάνεται Μέγας Ναπολέων αλλά δεν το λέει για να μην τον κλείσουν στο Δαφνί..

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ: Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΛΕ ΠΟΥΕΝ» δήλωσε: «Μερικές φορές είναι απαραίτητο να πάμε ενάντια στην πλειοψηφία τούτο ονομάζεται υπευθυνότητα». ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ: Ο προπαγανδιστής του Χίτλερ την 25/4/39 σε ομιλία του στο Ράϊχστανγκ δήλωνε: «Δεν είναι απαραίτητο να ακούμε πάντα την πλειοψηφία γιατί μερικές φορές παρασύρεται».                     ΣΧΟΛΙΟ: Τι να περιμένω από ένα πρωθυπουργό που μπερδεύει το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος με το ΝΑΙ, τον Οδυσσέα με τον Ιάσονα, που νομίζει ότι άλλου είναι η Μυτιλήνη και αλλού η Λέσβος, την Ναόμι Κλαιν με την Ναόμι Κάμπελ, πιστεύει ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, που εύχεται καλά Χριστούγεννα σε Μουσουλμάνους, που εντάσσει το Ιραν σε αραβικές χώρες, που αποκαλεί ποιητή τον Θερβάντες που έγραψε πρωτίστως πεζογραφία, σαλιώνει το αυτοκόλλητο φάκελο. Απλώς Βίοι παράλληλοι

ΒΟΥΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών και ιδιαίτερα για το ζήτημα της αναγνώρισης μακεδονικής γλώσσας, απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής, μέσω του Real FM: «Δεν γνωρίζω καμία μακεδονική γλώσσα να μιλιέται στην Ελλάδα και άρα δεν δίνουμε κάτι». ΣΧΟΛΙΟ: Τώρα εγώ που γνωρίζω δυο δράμια ιστορίας αναρωτιέμαι  τι γλώσσα μίλαγε ο Μέγας Αλέξανδρος;;; Εκτός αν και αυτός ήταν σκοπιανός. Αντί να πάρουν την επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη του Μπαμπινιώτη και να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο διαπραγμάτευσης και υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων το αλλοιώνουν και το ερμηνεύουν προς όφελος των Σκοπίων με απώτερο στόχο αφού αναγνωριστεί η γλώσσα να αναγνωριστεί παράλληλα και η ταυτότητα.    

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και νυν υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ως νεοδημοκράτισσα σε ομιλία της στην βουλή έλεγε: «Πρέπει να σας πω ότι ακούστηκαν τόσα προκλητικά που πραγματικά με κάνετε να σκέφτομαι ότι είστε ο ορισμός του “λαϊκισμού”. Πλέον το λεξικό στον όρο “λαϊκισμός” όταν θα το ανοίγει κανείς για να αναζητήσει τι σημαίνει αυτός ο όρος, δίπλα θα αναγράφεται “ΣΥΡΙΖΑ” κυρίως και δευτερευόντως “Ανεξάρτητοι Έλληνες”», και στις 14 Αυγούστου 2015έγραφε στο twitter: «Τι ταπείνωση! Θλιβερός ο Τσίπρας προκλητικά αμοραλιστής. Θλιβερή κυβέρνηση. Ντρέπομαι για λογαριασμό όσων τους επέλεξαν». Ως Συριζοανελ διέγραψε τα προηγούμενα και δήλωσε: «Ο Τσίπρας συνδυάζει Ανδρέα, Κωνσταντίνο Καραμανλή και Κώστα Καραμανλή».                                  ΣΧΟΛΙΟ: Ξέχασε Σημίτη, Σαμαρά, Μαδούρο, Βενιζέλο, Πινόκιο, Άντερσεν, Γκαίμπελς, Στάλιν, κλπ. Ρε τι κάνει η καρέκλα;;; Σέρνει καράβια.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου