Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μας ενδιαφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ: Δείτε γιατί οι σοσιαλιστές, παρακαλάνε το Ευρωκοινοβούλιο


Η πολιτική ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με θέμα «Η S&D πριν από το δημοψήφισμα στις 30/9, ενθαρρύνει όλα τα πολιτικά κόμματα να υποστηρίξουν τη συμφωνία για την ονομασία Βόρεια Μακεδονία»....
  Όπως σημειώνεται, με την ευκαιρία της ομιλίας του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες χαιρετίζουν τη συμφωνία που επετεύχθη τον Ιούνιο από τους πρωθυπουργούς Ζάεφ και Τσίπρα για μετονομασία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».  Ο πρόεδρος της πολιτικής ομάδας S&D, Ούντο Μπούλμαν, σημείωσε πως αυτό που έκαναν οι πρωθυπουργοί Ζάεφ και Τσίπρας, αξίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Μετά από μια μακροχρόνια διαμάχη για το όνομα, η οποία εμπόδισε τις προοπτικές των Σκοπίων να ενταχθούν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κατάφεραν να λύσουν τις διαφωνίες και να κάνουν δύσκολους συμβιβασμούς.  «Οι εθνικιστικές συντηρητικές δυνάμεις δεν το κατάφεραν για περισσότερο από 25 χρόνια. Η συμφωνία με τον Τσίπρα, τον οποίο επίσης χειροκροτήσαμε και όταν μίλησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πριν από δύο ημέρες, χρησιμεύει ως παράδειγμα για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σχετικά με τον τρόπο επίλυσης δύσκολων ζητημάτων μέσω διαλόγου, υπομονετικής διπλωματίας και αίσθησης ευθύνης. Κανείς δεν είναι αποκλειστικός νικητής σε έναν συμβιβασμό. Αντίθετα, και οι δύο πλευρές είναι νικητές μαζί».  Συμπέρασμα  Οι…φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θέλουν να εφαρμοστεί η συμφωνία των Πρεσπών, την οποία οι περισσότεροι Έλληνες, θεωρούν κάκιστη. Η πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν συμφωνεί με τα πράγματα που γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου