Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η «Espresso» κάνει dislike! ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου

❱❱ «Ο διάλογος που ανοίγει από την κοινωνία είναι πάντα πολύ πιο ουσιαστικός και ισχυρός από αυτόν που ανοίγουν τα ΜΜΕ, τα οποία εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες»...

Τι ωραία που τα λέτε, κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου μου! Αν τα εφαρμόζατε κιόλας, καλά θα ήταν. Και, από τη στιγμή που δεν τα εφαρμόζετε, τότε γιατί τα λέτε; Αυτό είναι το μόνιμο ερώτημά μας. Στη συνέντευξη που δώσατε ως αντιπρόεδρος της Βουλής στο ραδιόφωνο 105,5 «Στο Κόκκινο», παραδεχτήκατε ότι ο διάλογος που ξεκινάει από την κοινωνία είναι πιο ουσιαστικός και ισχυρός. Η αλήθεια ως βάση των γεγονότων, όμως, σας διαψεύδει ανεπανόρθωτα...
Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το δημοψήφισμα του 2015, όπου άλλα υποστήριξε με την ψήφο του ο λαός και διαφορετικά -ή όπως θέλατε εσείς- λειτουργήσατε στο τέλος;
Να σας πάω και πιο πρόσφατα, αν θέλετε, κύρια Τασία μου... Δεκάδες συγκεντρώσεις έγιναν σε όλη τη χώρα για τη Μακεδονία, με τους πολίτες ουσιαστικά να αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών, και εσείς τι κάνατε; Πάλι τα ίδια.
Εμ, έτσι όπως το πάτε, αυτό δεν θεωρείται διάλογος, αλλά αντίδραση σε αυτό που θέλουν οι πολλοί. Ασπρο αυτοί... μαύρο εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου