Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ Ο μπουγατσούλης της Ραφήνας ΜΙΛΗΣΕ. Ο Κ.Καραμανλής σπάει τη σιωπή του και επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Στηρίζουμε την παράταξή μας».


Ο Κ.Καραμανλής σπάει τη σιωπή του και επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Στηρίζουμε την παράταξή μας»
Μηνύματα ενότητας έστειλαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, κατά την είσοδό τους στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Και οι δύο...
μπήκαν καχειροκροτούμενοι στην κατάμεστη αίθουσα.  Ο Κώστας Καραμανλής είπε: «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την Παράταξη προς όφελος των κοινωνικά αδυνάτων» ενώ ο Α.Σαμαράς δήλωσε «Από την Μακεδονία μας που ούτε χαρίζεται στηρίζουμε την παράταξη για την μεγάλη νίκη».   Να σημειωθεί πως η «αφωνία» του Κώστα Καραμανλή είχε παρεξηγηθεί σε σημείο που πρώην στελέχη του κόμματος όπως ο Π.Καμμένος, ή η Κατερίνα Παπακώστα ή ο Ε.Αντώναρος να επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το όνομά του, διαδίδοντας άλλα από αυτά που είχε στο μυαλό και ήταν στις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού. .  Πιο συγκεκριμένα ο Καραμανλής σε δήλωσή του μπροστά στις κάμερες είπε:   «Είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε, όπως πάντα, την παράταξή μας στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη ρωμαλέα ανάπτυξη, προς όφελος όλων των Ελλήνων και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου