Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΙΣΠΑΝΙΑ. EKANE 'ΛΑΜΟΓΙΑ' η κυρία! Υπέβαλλε Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Η ! (Ενώ εδώ....)

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ! ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ! 
Α  Υ  Τ  Ο  Ν  Ο  Η  Τ  Η !
Η υπουργός Υγείας της Ισπανίας Κάρμεν Μοντόν ανακοίνωσε την παρελθούσα Τρίτη την παραίτησή της...
έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για παρατυπίες στον τρόπο που "απέκτησε" το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της...
Αποτέλεσμα εικόνας για CARMEN MONTON

«Κοινοποίησα στον πρόεδρο της κυβέρνησης την παραίτησή μου», δήλωσε η Μοντόν στους δημοσιογράφους, η οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν, ότι παραποίησε τους βαθμούςτης, για την απόκτηση του μεταπτυχιακού της τίτλου σπουδών, από το πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για CARMEN MONTON

Πρόκειται για την δεύτερη παραίτηση υπουργού της ισπανικής κυβέρνησης του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΟΥ πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ, που συγκροτήθηκε τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου