Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Θα ερθει ποτε ενας χρονος με λιγοτερα ψεματα ;…

Προχτες και για δυο μερες βρεθηκα να περιπλανουμε στο κεντρο της αθηνας σε ενα ταξιδι που απο οτι καταλαβα στο τελος του ηταν ενα μαγικο ταξιδι για μενα …! Βρεθηκα να περπαταω σε σοκακια που δεν ειχα ποτε επισκεφθει και δεν γνωριζα το λογο που το κανω, κατι με οδηγησε να μην θελω να ειμαι με αγαπημενα μου προσωπα παρα να επιλεξω να κινουμε αναμεσα σε αγνωστους ανθρωπους και αγνωστους δρομους ! Ενα μικρο μαγικο ταξιδι αφυπνισης για μενα που μου εδειξε τους δρομους της αθηνας ετσι οπως δεν θελουν να μας τους δειξουν αυτοι που θελουν να ελεγχουν την αθηνα !!...

Οχι αυτο το αρθρο δεν θα ειναι απο τα δυσκολα στο να το καταλαβεις γιατι δεν θσ σου πω την εξελιξη αυτου το ταξιδιου ουτε τη τελικα βρεθηκα να κανω αναμεσα σε αγνωστες φυλες και μυστικα συμβολα …!!
Αυτο που θελω να πω ομως με πληρη επιγνωση ειναι οτι σε ταιζουν με φορτηγα απο ψεμα για το τι πραγματικα συμβαινει στην χωρα και στην πρωτευουσα …το λιγοτερο που εχω να σου πω ειναι οτι αν μιλουν για 8.000 αστεγους …τοτε μιλουν για το 20% το λιγοτερο ..!
Βρεθηκα σε δρομο οπου οι αστεγοι ηταν τουλαχιστον 1000 μαζεμενοι ο ενας πανω στον αλλο … !
Αν μιλουν για 10.000 αυτοκτονιες μεσα στην κριση τοτε μιλουν για το 10% …τουλαχιστον για μενα με αυτα που ειδα και εμαθα τοσο πρεπει να ειναι το νουμερο…απλα εμεις τρωμε το σανο που θελουν αυτοι που τρωνε απο την καρεκλα που τους δωσαμε !!
Οταν λοιπον εχεις σαν προτυπο και καμαρι εναν πολιτισμο που ειναι ανικανος να διανεμει σωστα τον πλουτο του , που εχει ενα ανικανο συστημα να μπορει να συντηρησει τουλαχιστον το θεμα στεγης και τροφης σε πολιτες του τοτε αυτο σε χαρακτηριζει και εσενα απλα μετριο σαν ανθρωπο …ετσι οπως βολευει το νεο συστημα σκλαβιας να εισαι ..ενας μετριος σκλαβος δουλος που ο ιδιος νομιζει ..πολλα ψεματα για τον εαυτο του , την ελευθερια του και τις ικανοτητες του !!
Σημερα γιναμε εξιδεικευμενοι και κομπαζουμε σαν τα γυφτικα σκεπαρνια …μαθαμε να ειμαστε ειδημονες στο πως φτιαχνεις μια βιδα και πληρωνοματε για αυτο αφηνοντας το 90% των πραγματικων δυναμεων μας στα σκουπιδια …και ετσι μπορουμε με περηφανεια να ειμαστε σωστοι καταναλωτες για το συστημα φυλακη που υποστηριζουμε!!!! Παλια οι επιστημονες ηταν πολυγνωστες, ηταν αναγκη να γνωριζεις σε βαθος την ουσια και των πραγματων αλλα και του ανθρωπου για να ονομαζεσαι επιστημων … !!Σημερα το γνωριζω πηγε περιπατο και αντικατασταθηκε απο την υλη και την αποδοση …!
Ειπα να μην κουρασω , εχω δικη μου φιλοσοφια για αυτο τον πολιτισμο της χεστρας και πως ακριβως αλλαξε τον ανθρωπο και τον εκανε το ζομπι που ειναι σημερα …δεν σκοπευω ομως να γραψω χιλιαδες σελιδες λιγο πριν την εναρξη του νεου χρονου…. ενος χρονου που ισως σε μερικα χρονια αν γιορταζεται σε αλλη ημερομηνια ..τοσο σημαντικο ειναι ..χαρ χαρ χαρ !
Ελπιζω απλα και ευχομαι καποτε να υπαρξει ενας νεος χρονος συμβασης μεταξυ μας οπου αυτος ο χρονος θα εχει λιγοτερα ψεματα , λιγοτερη υποκρισια απο ολους , κατεβασμενες μασκες , λιγοτερη κοροιδια προς τον εαυτο μας … γιατι ετσι καπως θα μπορεοσυμε να απελευθερωθουμε ..οταν σταματησουμε να φοραμε πια την μασκα και αποδεχθουμε ολοκληρωτικα αυτο που ειμαστε …οτι και να ειμαστε…γιατι αν δεις τι εισαι τελικα τοτε και μονο τοτε μπορεις να αποφασεις αν θες να πας και παραπανω η και παρακατω!! !!
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου