Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Σχετικά με την μεγάλη νίκη Τσιτσιπά και Σάκκαρι επι των ΗΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για μεγάλη νίκη Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Φίλοι του ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες σας, στέλνω τουτο το μήνυμα από Αυστραλία, όπου παίξανε ο Στέφανος και η Μαρία, και σας πληροφορώ ότι στο μεγαλύτερο κανάλι (Channel 9, που δεν είναι με συνδρομή, αλλα δωρεάν για το κοινό) έβλεπα την ελληνική σημαία στην οθόνη επι πολλές ώρες σε ζωντανή μετάδοση, καθώς εμφανιζόταν συνεχώς μαζί με την αμερικανική, δίπλα στη βαθμολογία. 
Αποτέλεσμα εικόνας για μεγάλη νίκη Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Κι αυτό γιατί ο αγώνας τους δεν ήταν μεταξύ «αθλητών», όπως είναι συνήθως στο τέννις, αλλα μεταξύ χωρών. Δηλαδή, όταν κέρδισε πόντο ο Στεφανος, ο διαιτητής ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα το κέρδισε. 

Πρώτα είδαμε τον Στέφανο στον αγώνα που κέρδισε τον Αμερικανό Frances (σχεδόν δυο ώρες), μετά την Μαρία στον αγώνα που έπαιξε πολύ καλά αλλα έχασε από τη Serena Williams (πάνω από μια ώρα) και μετά από λίγο τον μικτό αγώνα των τεσσάρων αυτών παικτών οπου κερδίσανε εντυπωσιακά οι Έλληνες παίκτες! Όλα ήταν την ίδια ημέρα.

Αρα, για μισή μέρα και μια βραδιά την τελευταία ημέρα του 2018 η Ελλάδα ήταν πολύ υψηλά - ζωντανά μάλιστα - στα ΜΜΕ, και τα δυο αυτά ελληνόπουλα έδωσαν μια εικόνα της Ελλάδας παρα πολύ θετική, χωρίς μιζέριες, μεμψιμοιρίες και ... κόκκινες κάρτες! 

Χίλια συγχαρητήρια στα παιδιά μας.
Δημήτρης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου