Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Αυτές είναι οι ποινές που επιβλήθηκαν στους 12 για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Η δικαιοσύνη «μίλησε» περίπου δύο χρόνια μετά την απαγωγή του Ηρακλειώτη επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη και μετά από μία ακροαματική διαδικασία δύο μηνών. Η δικαιοσύνη «μίλησε» περίπου δύο χρόνια μετά την απαγωγή του Ηρακλειώτη επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη και μετά από μία ακροαματική διαδικασία δύο μηνών....
  Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έκρινε ενοχους τους 12 κατηγορούμενους και επέβαλλε ποινές για τις πράξεις τους.  Στον 44χρονο Ρεθυμνιώτη, ιδιοκτήτη της μάντρας με τα σκραπ επέβαλλε 20 έτη κάθειρξη,  Στον 41χρονο τελευταίο φύλακα του Μιχάλη Λεμπιδάκη, τον αποκαλούμενο «Σκοπιανό» επέβαλλε 14 έτη κάθειρξη και 4 μήνες,  Στον 45χρονο Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία επέβαλλε 25 έτη κάθειρξη και 4 μήνες,  Στον 23χρονο Σφακιανό επέβαλλε 25 έτη,  Στον 47χρονο αγρότης από το Ρέθυμνο, τον αποκαλούμενο «παππού» επιβλήθηκαν 25 έτη,  Στον 61χρονο μεσίτη 20 έτη κάθειρξης συν δυο μήνες και 20 ημέρες,  Στον 46χρονο ακτιβιστή από το Ρέθυμνο, τον αποκαλούμενο «Ευγένιο» 26 έτη,  Στον 40χρονο που φέρεται ως ο «φιλόσοφος», φύλακας του Μιχάλη Λεμπιδάκη , επιβλήθηκαν 14 έτη και 2 μήνες,  Στον 39χρονο Ρεθυμνιώτη που διαμένει στην Αθήνα, πρώην γαμπρό του φερόμενου ηγετικού στελέχους επιβλήθηκαν 11 έτη ,  Στον 46χρονο Ρεθυμνιώτη που διαμένει στην Αθήνα και φέρεται ως ηγετικό στέλεχος επιβλήθηκαν 26 έτη και 4 μήνες ,  Στον 41χρονο Ρεθυμνιώτη που διαμένει στην Αθήνα, αδερφό του φερόμενου ηγετικού στελέχους 11 έτη και τέλος  Στον 49χρονο Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία (ξάδερφο του 45χρονου Ρεθυμνιώτη) επιβλήθηκαν 21 έτη.  Το δικαστήριο νωρίτερα διέκοψε καθώς σημειώθηκε ένταση με την φασαρία να μεταφέρεται εκτός της αίθουσας.  Αυτήν την ώρα το δικαστήριο αποφασίζει για το ανασταλτικό της ποινής. Η εισαγγελέας πρότεινε να έχει αναστέλλουσα δύναμη η ποινή του 39χρονου που διαμένει στην Αθήνα, πρώην γαμπρού του φερόμενου ηγετικού στελέχους και του 41χρονου που διαμένει στην Αθήνα, αδερφό του φερόμενου ηγετικού στελέχους.  Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, δεν έλειψαν οι εντάσεις, τα παράδοξα, τα «παρατράγουδα» και τα υπονοούμενα για τον ή τους «εγκεφάλους» της υπόθεσης, μιας υπόθεσης που απασχολεί έντονα το πανελλήνιο όλο αυτό το διάστημα.  Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου