Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

«Εξαφάνιση» του ΣΥΡΙΖΑ από τα Τέμπη και πάνω - Έντονη δυσαρέσκεια από τους πολίτες

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των πολιτών στη Βόρεια Ελλάδα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η δυσαρέσκεια εκφράζεται εκφράζεται είτε με αποδοκιμασίες σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είτε με τα πολύ χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, τα οποία τρομάζουν την κυβέρνηση.
Τα τελευταία δύο περιστατικά καταγράφηκαν στη Δράμα στην ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και στην Κατερίνη στην ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου.
Στην πρωτεύουσα της Πιερίας, μάλιστα, έγιναν και εννιά προσαγωγές. Και στις δύο περιπτώσεις είχαμε περιστατικά αποδοκιμασίας, συγκεντρώσεων, συνθημάτων με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό που φαίνεται πως εξελίσσεται σε μεγάλο "αγκάθι" και επιταχυντή δυσαρέσκειας για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας, αναφέρουν «Τα Νέα».

«Η εκδήλωση αυτή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον προοδευτικό κόσμο της Κατερίνης, παρά το γεγονός ότι διάφορα ακροδεξιά στοιχεία προσπάθησαν, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, να στήσουν ένα σόου μίσους και διχαστικού λόγου», είπε ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος για την εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας επιχειρώντας να επιχρωματίσει τις πολιτικές ταυτότητες των διαδηλωτών – μέρος της στρατηγικής του Μαξίμου από τότε που ξεκίνησε η όλη περιπέτεια.

Τα ερωτήματα είναι: Τι αμφισβητούν τα κυβερνητικά στελέχη; Ποιος είναι ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης; Γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται στόχοι αποδοκιμασιών; Τι αναζητά τις τελευταίες ημέρες το Μαξίμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου