Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Αλ. Αλαβάνος: Ο Τσίπρας είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά


Αλ. Αλαβάνος: Ο Τσίπρας είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά
«Φιγούρες και κινήσεις εντυπωσιασμού» χαρακτηρίζει ο Αλέκος Αλαβάνος την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ προς την κεντροαριστερά, ασκώντας παράλληλα κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι «έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πολύ δεξιά για να απευθυνθεί στην Αριστερά».

Ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ο Τσίπρας έχει αριστερά αφετηρία αλλά πολύ δεξιά κατάληξη», προσθέτοντας ότι «είναι σαφές από την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως είδαμε μέτρα ακραία που ούτε κατά διάνοια δεν είχε τολμήσει να πάρει η Νέα Δημοκρατία».
Αναφερόμενος εμμέσως στην εκδήλωση της Γέφυρας με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων του Νίκου Μπίστη, της Μαρίας Ρεπούση, του Παναγιώτη Παναγιώτου κ.α., ο Αλέκος Αλαβάνος σχολίασε χωρίς να αναφερθεί σε πρόσωπα «διάφοροι περιφερόμενοι εδώ και χρόνια, τώρα περιφέρονται γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, ο κ. Αλαβάνος σε συνέντευξή στα «ΝΕΑ» αφήνει αιχμές κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, καταγγέλλoντας ότι συμμετέχει στην «εξαπάτηση, στους αλληλοϋβρισμούς, στις δικαστικές καταγγελίες αναμεταξύ τους, στις υσατερίες, στα προχήματα στις αλλαγές κομματικού πουκαμίσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου