Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Exxon Mobil: Φλέβα χρυσού! Κοίτασμα – μαμούθ στην Κυπριακή ΑΟΖ!



Η ποσότητα που βρέθηκε στο κοίτασμα Γλαύκος είναι 5-8 τρις κυβικά πόδια. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ανακάλυψη στην Κυπριακή ΑΟΖ και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Η ποσότητα δεν αποκλείεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη! Κοίτασμα φυσικού αερίου από 5 έως 8 tcf (τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια) στον «Γλαύκο» ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης από κοινού με τον Αντιπρόεδρο της Exxonmobil Tristan Aspray.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στην ΑΟΖ στον στόχο «Γλαύκο», σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο υπουργός, κάτι που
επανέλαβε και ο αξιωματούχος της αμερικανικής εταιρείας. Οι ανακοινώσεις ήρθαν δυο μήνες μετά την έναρξη εργασιών εντός του τεμαχίου 10.
Ο Γιώργος Λακκοτρύπης από την πλευρά του τόνισε πως είναι μια καταπληκτική εξέλιξη για όλη την Κύπρο, πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη εντός της ΑΟΖ και τους επόμενους μήνες όπως ανέφερε θα εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η ποσότητα ΦΑ. Ο υπουργός Ενέργειας ανακοίνωσε επίσης πως στην πρώτη γεώτρηση στον στόχο «Δελφυνη» δεν εντοπίστηκε ποσότητα ΦΑ.
Nωρίτερα αντιπροσωπεία της Exxonmobil είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο προεδρικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου