Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αιώνιοι Άγγλοι! Ανακάλυψαν και “καταπιεσμένους Μακεδόνες” στην Ελλάδα…




“Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι”, λέμε στην Ελλάδα. Δύσκολο να το μεταφράσεις στα αγγλικά για να το καταλάβουν οι μονίμως εχθρικοί προς τα ελληνικά συμφέροντα Άγγλοι. Το BBC ανακάλυψε τώρα και “καταπιεσμένους Μακεδόνες στην Ελλάδα”! Ας ασχοληθούν με το Brexit…
“Η Συμφωνία των Πρεσπών εξαλείφει κάθε περιθώριο έγερσης ζητήματος μειονότητας” τονίζουν διπλωματικές πηγές στο ΑΠΕ ΜΠΕ, σχετικά με ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική του έκδοση του BBC, το οποίο αναφέρεται σε “καταπιεσμένους Μακεδόνες-Σλάβους”.
Το ρεπορτάζ του BBC, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, περιέχει ανακριβείς και διαστρεβλωμένες πληροφορίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την Ιστορία. Αύριο μάλιστα, όπως επισημαίνουν, θα σταλεί και σχετική επιστολή προς το BBC, απορρίπτοντας τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του ρεπορτάζ.
Print Friendly, PDF & Email
Το διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου