Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

«ΚΑΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ… ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!


Πανικός και τρόμος επικράτησε μεταξύ των υπαλλήλων του Σταθμού Λαρίσης και των ανύποπτων επιβατών, όταν αφηνιασμένο «προσφυγάκι» από το Ιράκ έβγαλε μαχαίρι μέσα στον Σταθμό κι απειλούσε τους πάντες με σφαγή!  Όταν προσήλθαν στον χώρο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ....
το αφηνιασμένο «προσφυγάκι» έσπασε ένα τζάμι του γραφείου όπου βρισκόταν για να διαφύγει, αλλά όταν κατάλαβε πως δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής, επιτέθηκε σ’ έναν αστυνομικό και τον μαχαίρωσε!  Εν τέλει, οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν το αφηνιασμένο «προσφυγάκι».  Ο μαχαιρωμένος αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο…  Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου