Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αδειάζουν τον Πολάκη και οι Συριζαίοι

Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ξεπεράσουν τον Παύλο Πολάκη. Βουλευτές δεν μιλάνε γιατί βλέπουν την κάλυψη που του παρέχει ο Πρωθυπουργός, αλλά είναι έξαλλοι με το ύφος του, τη συμπεριφορά του και με το γεγονός ότι έχει… πάθει δημοσιότητα, όπως λένε.

Εκτιμούν δηλαδή ότι ο αναπληρωτής υπουργός έχει κερδίσει περισσότερα από τα 15 λεπτά δημοσιότητας που έλεγε κάποτε ο Αντι Γουόρχολ.

«Επειδή του αρέσει να του πάνε κόντρα κι αυτός να τους… έχει, νομίζει ότι είναι Ρομπέν των Δασών. Και δεν αργεί όλο αυτό να γίνει είτε γραφικό είτε επικίνδυνο» τόνιζαν.

Ο κ. Τσίπρας μπορεί ακόμα να τον καλύπτει, αλλά δεν είναι ρόδινα όλα τα πράγματα για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ακόμα και η «Αυγή» τον άδειασε. Σαφείς επιπτώσεις από τις επικοινωνιακές πιρουέτες του κ. Πολάκη πήρε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός λέγοντας πως υπάρχουν διαφορές με τον αναπληρωτή υπουργό, οι οποίες είναι και προφανείς.

Πέραν όμως από τη δικαστική έρευνα που διεξάγεται εις βάρος του για την ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον κεντρικό τραπεζίτη και τις γκρίνιες που εισπράττει από τους εν τη Βουλή συντρόφους του, μαθαίνω ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα… βουνό από μηνύσεις και αγωγές που έχουν καταθέσει εναντίον του διάφοροι για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου