Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΝΔ για Ρουβίκωνα: "Το υπουργικό δίδυμο δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτα με την αγαπημένη του συλλογικότητα". Όμως τα ΙΔΙΑ έκαναν επι ημερών Ν.Δ. και τα ΙΔΙΑ θα ΞΑΝΑκάνουν. Απλά, ΑΠΑΝΤΕΣ μας δουλεύουν



«Το υπουργικό δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει να ανέχεται τη βία του Ρουβίκωνα και των λοιπών περιθωριακών ομάδων» τόνισε σε δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λαρίσης, κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα και τα επεισόδια στα Εξάρχεια.  Αναλυτικά η δήλωση:...
  «Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί 4 χρόνια συνειδητά προστάτεψε το περιθώριο της βίας. Η αγαπημένη τους “συλλογικότητα”, ο Ρουβίκωνας, εισβάλλει ανενόχλητος όπου θέλει σε καθημερινή βάση. Μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, τα αγαπημένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπράξει οκτώ (8) καταδρομικές επιθέσεις, χτυπώντας, μεταξύ άλλων, δύο πρεσβείες και αρκετά καταστήματα.  Την ίδια ώρα, το παρακράτος των Εξαρχείων συνεχίζει τα πάρτι των μολότοφ και της βίας.  Ωστόσο, παρά τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν και τα οποία αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης της χώρας, το υπουργικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει με συνεντεύξεις του να δικαιολογεί την τακτική της στρουθοκαμήλου που ακολουθεί, πιστό στο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του.  Στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτε, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία που γνωρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι διάφοροι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του θα αποτελούν σύντομα παρελθόν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό. Η νομιμότητα θα επικρατήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου