Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ!!!


Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥ» μεγάλο πανικό προκάλεσαν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις στην Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ με μονοψήφιο αριθμό ποσοστού. Και το χειρότερο για το κυβερνών κόμμα είναι ότι οι εξορμήσεις από τα «βαριά χαρτιά» της κυβέρνησης στην βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Μακεδονία καταλήγουν σε φιάσκο. Όπου βρεθούν όπου σταθούν τους κράζουν τους βρίζουν και τους διώχνουν και τους αποκαλούν προδότες.  Σε Βατερλό εξελίχθηκε η επίσκεψη του πρωτοκλασάτου υπουργού Τσακαλώτου που δεν μπόρεσε να γεμίσει μια μικρή αίθουσα 200 ατόμων που οργάνωσε η Ν.Ε Δράμας. Μόλις και μετά βίας παραβρέθηκαν 47 άτομα κυρίως κομματικοί. Έξω από την αίθουσα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα τα οποία κρατώντας ελληνικές σημαίες και πλακάτ με συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, προέτρεπαν τον υπουργό να εγκαταλείψει την πόλη ως ανεπιθύμητος, και καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή»  

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά χωρίς την … υποστήριξη μεγάλων αστυνομικών δυνάμεων. Με την συνδρομή των ΜΑΤ (που προεκλογικά ήθελαν να καταργήσουν), ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος πραγματοποίησε στην Κατερίνη την προγραμματισθείσα ομιλία του ενώ έξω από την αίθουσα είχε συγκεντρωθεί πλήθος εκατοντάδων ατόμων που φώναζαν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας. 

Ακόμα και ο δικός τους Διονύσης Σαββόπουλος δεν τους άντεξε και τους έκραξε. Αίσθηση προκάλεσαν οι καυστικές δηλώσεις  του Νιόνιου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πολάκη, στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι» στο κανάλι ΣΚΑΪ. Ο γνωστός καλλιτέχνης με την «Συννεφούλα», το  «Ας κρατήσουν οι χοροί», «ο Καραγκιόζης», και άλλες μεγάλες επιτυχίες, άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους με την απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε ποία γνώμη έχει για τον υφυπουργό Υγείας κ. Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ:  «Στη γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός, έφερναν μία αρκούδα να χορεύει. Ο αρκουδιάρης που υπήρχε τότε μου θυμίζει τον Πολάκη.», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος. Εξίσου καυστικός  υπήρξε ο καλλιτέχνης και για τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε αποτυχία της Αριστεράς: «Αυτή που κυβερνά είναι η αποτυχία της Αριστεράς. Κυβερνούν οι εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται». Το άσχημο για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ είναι ότι δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν κατά την προσφιλή τους τακτική φασίστα και ακροδεξιό τον Νιόνιο. 

 «Μην τολμήσετε να έρθετε στην μεγαλειώδη παρέλαση θα σας πετάξουμε στον Ατλαντικό». Τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση απέστειλαν και οι Έλληνες της Αμερικής οι οποίοι προειδοποίησαν τους ψηφίσαντες πολιτικούς το κουρελογράφημα των Πρεσπών, να μην εμφανισθούν στην παρέλαση που θα γίνει στην 5η λεωφόρο της Νέα Υόρκη στα πλαίσια των εορτών για την επέτειο της ελευθερίας των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσκληση θα σταλεί μόνο σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, που συμμετείχαν στις αντιδράσεις για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. Ειδικότερα, το παρών θα δώσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ως Πρόεδρος των Δημάρχων της Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Βόρεια Ελλάδα και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ως Αντιπρόεδρος των Δημάρχων της Ευρώπης. Λάβρος ο πρόεδρος των ομογενών κ. Γαλατούλας διεμήνυσε προς του Ελληνόφωνους πολιτικούς ότι: «Σύντομα θα ανακοινώσουμε πιο σκληρά μέτρα γιατί ξεπούλησαν την Ελλάδα και η συμφωνία των Πρεσπών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν τους θέλουμε στην παρέλαση ο κόσμος έχει επαναστατήσει και θα αντιδράσει . Έτσι επιθυμούμε να στείλουμε ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες».

Να μετανοήσει δημόσια για την «προδοσία της Μακεδονίας», ζήτησε από τον (κατά πολλούς) σλαβόψυχο βουλευτή Φλώρινας του Σύριζα Κωνσταντίνο Σέλτσα, ο άμισθος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου της Φλώρινας, π. Αναστάσιος Γκερτσάκης.  Αντιδρώντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τον ιερέα για «τραμπουκισμό», υποστηρίζοντας πως σε πρόσφατο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία «κρέμασε αβγά» έξω από το γραφείο του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Σέλτσας το 1977 είχε ζητήσει την καταδίκη της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μη αναγνώριση του σωματείου «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα για την προαγωγή της … μακεδονικής μειονότητας
Στο σκαμνί του κατηγορουμένου θα κάτσει ο ελληνόψυχος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα της Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας ο οποίος σε κήρυγμά του τον Ιούνιο του 2018 αποκάλεσε προδότες αυτούς που επέτρεψαν την εκχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων. «Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε ο ιερέας και τόνισε ότι: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας». Μάλιστα είχε προτρέψει τους εκκλησιαζόμενους «Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πάτερ Χρήστος έχει χαρακτηρισθεί ως ο προστάτης των φτωχών γιατί έχει αφιερώσει την ζωή του στους πάσχοντες συνανθρώπους του.      





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου