Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Έγκλημα στον Πειραιά: Αυτή είναι η 50χρονη Χιλιανή που δολοφόνησε άγρια τον 79χρονο. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για η 50χρονη Χιλιανή που δολοφόνησε άγρια τον 79χρονοΑποτροπιασμό προκαλεί η άγρια δολοφονία του 79χρονου ναυτικού στον Πειραιά από την 55χρονη γυναίκα από τη Χιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φερόμενη ως δολοφόνος έμενε μαζί με τον 79χρονο σε διαμέρισμα της οδού Σαχτούρη και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου», η 50χρονη ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από εξόδους της ή από το σπίτι του 79χρονου....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου