Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ανεκδοτάκιας: Τα 2 άλογα και ο ξανθός !! ιδιοκτήτης!

Ένας ξανθός άντρας αγόρασε 2 άλογα αλλά δεν μπορούσε ποτέ να ξεχωρίσει ποιο ήταν το καθένα έτσι ένας γείτονας του σύστησε να κόψει την ουρά ώστε να τα ξεχωρίζει… Όλα πηγαίνανε καλά μέχρι που το άλογο με τη μακριά ουρά έμπλεξε σε κάτι θάμνους κόπηκε η ουρά του και έγινε όπως του πρώτου αλόγου. Τότε ο γείτονάς του σύστησε να κόψει το αυτί του ενός αλόγου και πάλι όλα πήγαιναν καλά μέχρι...
που το άλλο άλογο έπιασε το αυτί του σε ένα συρματόπλεγμα και ο ξανθός μας τα έμπλεξε πάλι. Πάλι ο ίδιος γείτονας του σύστησε να μετρήσει το ύψος των αλόγων. Αυτό και έκανε ο ξανθός και βρήκε ότι το ΑΣΠΡΟ άλογο ήταν 4 πόντους ψηλότερο από το ΜΑΥΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου