Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Νέα Μανωλάδα: «Με βουτάει από τα μαλλιά και μου είπε “Θα σε λιώσω χάμω”» είπε ο Αλβανός ληστής - βιαστής. Μάνα και κόρη περιέγραψαν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια αδίστακτου ληστή. ΒΙΝΤΕΟ

Νέα Μανωλάδα: «Με βουτάει από τα μαλλιά και μου είπε “Θα σε λιώσω χάμω”»
Θύμα αδίστακτου κακοποιού έπεσε μια γυναίκα και η κόρη της στη Μανωλάδα Ηλείας. Ο Αλβανός ληστής εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε. Μάνα και κόρη πέρασαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια 36χρονου Αλβανού....
Τα 40 ευρώ που είχαν οι δυο γυναίκες του φάνηκαν λίγο γι’ αυτό και με την απειλή εκρηκτικών συνόδευσε τη κόρη στην πόρτα της γειτόνισσας για να πάρει λεφτά από εκείνη.
«Με βουτάει από τα μαλλιά και μου είπε “Θα σε λιώσω χάμω”» ανέφερε η κόρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «δεν μπορούσα να κάνω κάτι για τη μαμά μου, φοβήθηκα πολύ»
Η μητέρα από τη μεριά της τόνισε: «Μας δένει το στόμα, μας δένει τα χέρια πίσω με τα δικά μας καλσόν. Έψαχνε για λεφτά. Μας παίδευε τρεις με τέσσερις ώρες. Μας έδεσε και μας πάτησε κάτω. Μας κλώτσαγε και μας βάραγε στο κεφάλι».
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου