Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Άγρια επεισόδια μεταξύ ΛΑΘΡΟ στη Χίο-ΒΙΝΤΕΟ

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Χίου
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών σημειώθηκαν πριν από λίγο στο νησί της Χίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεθυσμένοι μετανάστες πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη αφορμή σε κεντρικό σημείο της πόλης και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποκατασταθεί η τάξη.
Η συμπλοκή σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Χίο.
Οι μετανάστες που βρισκόντουσαν στο σημείο, έπιναν αλκοόλ και συζητούσαν όταν ξαφνικά πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια.

Αμέσως οι πολίτες της Χίου κάλεσαν την αστυνομία που όπως βλέπουμε και στα βίντεο του Protothema.gr πραγματοποιήθηκαν και συλλήψεις.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Χίος είναι στην πρώτη γραμμή υποδοχής προσφύγων και μεταναστών αφού βρίσκεται μια ανάσα από τα παραλία της Μικράς Ασίας.

 



Χρήστος Χατζησπύρου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου