Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

«ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ “TURK”-ΕΛΙΑΜΕΠ».Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ ΕΛΙΑΜΕΠΤο ΕΛΙΑΜΕΠ έχει οργανώσει στις 18 Φεβρουαρίου «Δημόσια Συζήτηση» για το θέμα προσφυγής της Ελλάδος στην Χάγη με ομιλητές ανθρώπους που θα έπρεπε ήδη να είναι στα πιο βαθιά κελιά των φυλακών: Γιώργος Παπανδρέου, πρώην υπ. εξωτερικών, και πρωθυπουργός  ΠΑΣΟΚ, Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην υπ. εξωτερικών ΝΔ,  Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην υπ. εξωτερικών, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Ροζάκης, πανταχού παρών και πάντα πληρών, Σημιτοφύλακας. Συντονιστής : Λουκάς Τσούκαλης (ομοίως με τον τελευταίο)...

ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ – ΚΑΖΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ “TURK”-ΕΛΙΑΜΕΠ

·       Μετά την Εσχάτη Προδοσία των Πρεσπών (που οι επιπτώσεις της για όποιον γνωρίζει είναι η απόσχιση της Ελληνικής Μακεδονίας για τη δημιουργία της  λεγόμενης «Μακεδονίας για τους Μακεδόνες»)
·       Βρίσκεται σε τελική φάση η μεγαλύτερη ακόμα Εσχάτη Προδοσία εναντίον του Ελληνισμού. Με οδηγίες (βρείτε τα και τα κτλ) των ΗΠΑ (δια του γνωστού ΠΥΑΤ). Και με “οργανωτή” το “TURK”-ΕΛΙΑΜΕΠ (που ανέλαβε τα ηνία του κράτους), για το διαβόητο καζάν-καζάν ή win-win.
·       Θα προσπαθήσουμε με βάση τα διαδραματιζόμενα (δηλώσεις εκατέρωθεν κτλ) να προβλέψουμε τα αρχικά αποτελέσματα της Εσχάτης Προδοσίας. Που σύμφωνα με τον πάντα επίκαιρο Θουκυδίδη θα είναι μόνον η αρχή.
·       Γι αυτό καλό είναι κάποιος (ακόμα και ο Ζουράρις,  αφού η προδοσία μόνον  αφανώς θα αφορά τον ολίγον Μακεδόνα Αλέξιον,  τον  κατοχικό σύντροφο του Κυριάκου), να κάνει μερικά μαθήματα για τον Θουκυδίδη στον υπερήφανο πολυπολιτισμικό και «δυναμικό» Κυριάκο.

Ας δούμε λοιπόν τι αποτελέσματα προβλέπουμε για το καζάν-καζάν.

1. 16 νησιά ζητεί ο Ακάρ,
θα του δώσουν τα 8.

2. Συνεκμετάλλευση ζητεί ο Σουλτάνος.
Εμείς εννοούσαμε στα σύνορα των ΑΟΖ κτλ. Ο σουλτάνος εννοεί τα πάντα.
Μετά από μερικές για το θεαθήναι ταλαντεύσεις, όχι δα να πάμε και σε πόλεμο που τον «φοβούνται» οι Έλληνες, δεν θα χαλάσουν την καρδιά του σουλτάνου τους.

3. Για την Κρήτη (πλην Χανίων.
θα τους κάνει τη χάρη να μην επιμένει ο σουλτάνος και θα πετύχουν «μεγάλη νίκη»

4. Για τη Θράκη μας.
Παρά τις διαμαρτυρίες του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Πάνω «απ όλα» να γλυτώσουμε τον πόλεμο, «λίγη ανεξαρτησία» σε πρώτη φάση, «δεν είναι και τόσο πρόβλημα».

Ιδίως δε αν ο σουλτάνος σταματήσει για λίγο τις ροές λαθραίων. Μέχρι να γίνει η συμφωνία. Και μετά βλέπουμε και κάνουμε. Ας είναι καλά η Μέρκελ με την (δήθεν) λύση της.

5. Για τα χωρικά ύδατα των νησιών μας.
Πράγματι «έχουν δίκαιο» οι τούρκοι. Δεν «μπορεί» να έχουμε 6 μίλια χωρικά ύδατα και 10 μίλια εναέριο χώρο.  6 μίλια και όχι 12 μίλια όλα.  Όχι και να κάνουμε πόλεμο για τόσον «επουσιώδες» πράγμα.

7. Για τον αφοπλισμό των νησιών μας
θα πρέπει να θυμηθούμε και να «ακολουθήσουμε» το τι έλεγε ο «σοφός» και Ανανιακός πρόεδρος του Σημίτη Στεφανόπουλος. Που τον εξεθείαζε χθες επίκαιρα η ΕΡΤ «μας».  Εξ άλλου μας «εγγυάται» την ασφάλεια μας, εκ μέρους των Ερντογάν και Τραμπ, ο ΠΥΑΤ «μας»

8. Τέλος θα επιτρέχουμε  τη μεγάλη νίκη
Να ανοίξει ο σουλτάνος (μέχρι νεωτέρας) τη Σχολή της Χάλκης). Με πολύ μικρό «αναγκαίο» αντάλλαγμα. Να τον αφήσουμε να ανεγείρει ένα μεγάλο τέμενος σε κάθε πόλη της νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας του υπερήφανου πολυπολιτισμικού Κυριάκου «μας»

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου