Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Ψίμυθος: Το ελληνικό νησί που δεν υπάρχει αλλά όλοι ψάχνουν μανιωδώς -Τρέλανε το «Χ»

Παραλία Ζαχάρω

26/08/2024  08:45
 Στενοχωρίεστε και εσείς που δεν πήγατε διακοπές φέτος στην... Ψίμυθο; Το νησί για το οποίο συζητούν όλοι;

Ενα πραγματικά... φανταστικό νησί, που δεν υπάρχει! Στην κυριολεξία!

Η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας του ελληνικού «Χ», τρεντάρει στο γνωστό social media αλλά και στην google και όλοι αφού αρχικά το ψάχνουν (και δεν το βρίσκουν) στη συνέχεια συμμετέχουν στο παιχνίδι και στη φανταστική συζήτηση για ένα νησί που δεν υπάρχει αλλά ήδη όλοι το έχουν αγαπήσει!

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του λογαριασμού στο «Χ» @beatBukowski, ο οποίος έριξε την ιδέα για το φανταστικό... φασέικο νησί.


“Να βρεις ένα ψεύτικο όνομα για νησί, φασέικο λίγο, Ψίμυθο πχ, και να λες ότι φέτος η φάση ήταν εκεί. Δεν έχεις πάει Ψίμυθο; Ε ρε φίλε, γ@@@ι. Έγινε χαμός φέτος”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Και το ελληνικό «Χ» στη συνέχεια τα έδωσε όλα, βοηθώντας στο χτίσιμο του μύθου της Ψιμύθου και κάνοντας του... φασέους να τρελαίνονται.

Οι ατάκες πέφτουν βροχή, τα memes γίνονται viral, ενώ για την Ψίμυθο (που δεν υπάρχει) οι τουιτεράδες έχουν φτιάξει ήδη σποτ για να... συστήσουν της ομορφιές της και προτείνουν να την παρουσιάσουμε και στους... ξένους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου