Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Συνελήφθησαν οι εμπρηστές που πήγαν να κάψουν τη Γλυφάδα-Είναι μαθητές γυμνασίου-Τους κυνήγησαν οι κάτοικοι

 Στα χέρια των αρχών βρίσκονται δύο νεαροί που έβαλαν φωτιά σε περιοχή της Τερψιθέας στη Γλυφάδα το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη βορειοανατολική Αττική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εθελοντές εντόπισαν τους δύο νεαρούς και τους κυνήγησαν, ενώ τελικά άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας της Γλυφάδας προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έκανε λόγο για εμπρησμό. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του:  «Στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά, που είναι δύσβατο και μη προσβάσιμο από οχήματα, έφτασε άμεσα η πολιτική μας προστασία και οι εθελοντές μας που περιπολούσαν στην περιοχή και η πυροσβεστική που επιχείρησε μάλιστα με δύο ελικόπτερα και η πυρκαγιά έσβησε. Τα ελικόπτερα χρησιμοποίησαν το νερό από δεξαμενή που έχουμε εγκαταστήσει στην περιοχή και έτσι χωρίς καμία καθυστέρηση μπόρεσαν να επιχειρήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας η σημερινή πυρκαγιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού» ανέφερε ο δήμαρχος και τόνισε ότι θα παραμείνουν σε «διαρκή εγρήγορση και επιφυλακή όλο το βράδυ για να μην υπάρξει η παραμικρή αναζωπύρωση από τα καντηλάκια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου