Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Άδ. Γεωργιάδης: To KY Ρόδου είναι ανακαινισμένο κτήριο που ο Πολάκης εγκατέλειψε και λεηλατήθηκε

 Με ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του νέου Κέντρου Υγείας της Ρόδου καθώς αναβαθμίστηκε «ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο του Δημοσίου που καταστρεφόταν και ταυτόχρονα οι Δημόσιες Δομές Υγείας της Ρόδου απέκτησαν μία σπουδαία νέα λειτουργική Δομή που εξυπηρετεί τους πολίτες» και κατέληξε λέγοντας πως: «Όσο ο κος Πολάκης εφευρίσκει ανύπαρκτα «σκάνδαλα», τύπου Φιλιατρά, που, όσοι γνωρίζουν από κόστη και δημόσιους διαγωνισμούς, γελούν με τις καταγγελίες του, εμείς εξοικονομούμε στην πράξη το δημόσιο χρήμα, το οποίο και σεβόμαστε απολύτως, καθώς αποτελεί προϊόν μόχθου του ελληνικού λαού».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Πάντα πίστευα ότι η Πολιτική είναι εφαρμοσμένη Τέχνη και στο τέλος αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα.

Τώρα θα σας διηγηθώ μία πραγματική ιστορία από το ΕΣΥ, για να καταλάβετε τι εννοώ.

Στη Ρόδο υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια μία δομή του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η δομή άρχισε να υπολειτουργεί μέσα στα μνημονιακά χρόνια και τελικά  έπαυσε η λειτουργία της.

Από το 2014-2017 το κτήριο που στεγαζόταν ήταν κλειστό, αλλά με φύλαξη για να προστατεύεται.

Όταν ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είχε μένος κατά του ΚΕΕΛΠΝΟ, αφαίρεσε και τη φύλαξη και το παράτησε στη μοίρα του!

Όταν ήρθε στην Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, βρήκε έναν εν εξελίξει διαγωνισμό για την ενοικίαση κτηρίου για τη στέγαση του Κέντρου Υγείας της Ρόδου.

Το ενοίκιο θα ήταν αρκετές χιλιάδες € μηνιαίως στα τετραγωνικά αυτά και μέσα στην πόλη της Ρόδου.

Τότε, ο τότε και νυν Διοικητής της 2ας ΥΠΕ κ. Ροϊλός έμαθε ότι υπήρχε ένα εγκαταλειμμένο ιδιόκτητο κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πήγε λοιπόν με τους συνεργάτες του και το βρήκε σε αθλία κατάσταση, σχεδόν κατεστραμμένο από την εγκατάλειψη και τις λεηλασίες.

Στη συνέχεια, έπεισε την τότε διοίκηση του ΕΟΔΥΥ (διάδοχο του ΚΕΕΛΠΝΟ) να το παραχωρήσουν στην 2η ΥΠΕ για να το κάνουν Κέντρο Υγείας.

Οι εργασίες αποκατάστασης προχώρησαν, ο διαγωνισμός για την ενοικίαση άλλου κτηρίου, που είχε ξεκινήσει, ακυρώθηκε και τώρα οι πολίτες της Ρόδου απολαμβάνουν ένα νέο Κέντρο Υγείας σε αυτό το υπέροχο κτήριο, το οποίο επισκέφθηκα εχθές.

Ένας από τους λόγους που πήγα, ήταν να δούμε τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισής του, που έχω υπογράψει και που ξεκίνησαν και θα του δώσουν ζωή για πολλά χρόνια ακόμη.

Με αυτή του την ενέργεια ο κος Ροϊλός και το Υπουργείο Υγείας εξοικονόμησαν εκατοντάδες χιλιάδες € από δημόσιο χρήμα, καθώς αναβάθμισαν ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο του Δημοσίου που καταστρεφόταν και ταυτόχρονα οι Δημόσιες Δομές Υγείας της Ρόδου απέκτησαν μία σπουδαία νέα λειτουργική Δομή που εξυπηρετεί τους πολίτες.

Όσο ο κος Πολάκης εφευρίσκει ανύπαρκτα «σκάνδαλα», τύπου Φιλιατρά, που, όσοι γνωρίζουν από κόστη και δημόσιους διαγωνισμούς, γελούν με τις καταγγελίες του, εμείς εξοικονομούμε στην πράξη το δημόσιο χρήμα, το οποίο και σεβόμαστε απολύτως, καθώς αποτελεί προϊόν μόχθου του ελληνικού λαού.

ΥΓ: Εχθές, εκεί είχα τη χαρά να ορκίσω έναν νεο ιατρό, που ανέλαβε από χθες καθήκοντα στη Σύμη, ανταποκρινόμενος σε μία από τις προσκλήσεις μας.

Τον ευχαριστώ και του εύχομαι καλή υπηρεσία εκεί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου