Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;

 Για «αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος» έκανε λόγο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ειδικότερα, η κυρία Νοτοπούλου τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη και τόνισε στην τηλεόραση του OPEN ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό».

Μάλιστα ερωτηθείσα για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε «έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;»

Όπως πρόσθεσε «το καταστατικό του κόμματος παραβιάζεται διακρώς», ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει σχέδιο απαξίωσης και ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, επίσης ότι είναι πολλά χρονια στην πολιτική για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, ενώ σε ερώτηση αν σκέφτεται την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, η κυρία Νοτοπούλου ξεκαθάρισε ότι «η αγωνία μας είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι προσπαθούμε «ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρυνθεί και όχι να συρρικνωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου