Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση:Το Ελληνικό κράτος δολοφονεί την Ελληνική οικογένεια για να τα δίνει ...σε αλλοδαπούς

Μα αυτό είναι και ένα από τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και την κατάργηση των λαών και εθνοτήτων... φέρνουμε 5 εκατομμύρια ξένους κυρίως μουσουλμάνους κάθε λογής καρύδι και κατατρεγμένους τυχοδιώκτες αυτοί γεννάνε σαν τα κουνέλια γίνεται "αχταρματοποίηση" (ποσοι Έλληνες έχουν παντρευτεί Ρουμάνες) και σε λιγότερο από 2 γενεές δεν υπάρχει Έλλαδα γιατί απλώς δεν θα.....
υπάρχουν Έλληνες πλέον..

Είναι απλό περνάνε και υποστηρίζουν οποιαδήποτε πολιτική σε όφελος του ξένου πληθυσμού εις βάρος των ιθαγενών μιας χώρας και εδώ με τους προδότες που έχουμε έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για τα σχέδια τους, όταν δεν υπάρχει πλέον ένα έθνος ανθρώπων κυρίαρχο δεν υφίσταται πλέον το κράτος και τα σύνορα μιας χώρας δεν έχουν πλέον όνομα η χώρα απλώς μετατρέπεται σε έναν χώρο που καμία ουσιαστική διαφορά έχει με τους γειτονικούς οπότε και υπόκεινται στην νέα τάξη πραγμάτων δηλαδή στην παγκόσμια δικτατορία (παγκοσμιοποίηση) μιας παγκόσμιας εξουσίας των ελίτ της Σιών.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ".

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΑΒΟΥΛΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΟΝΟ. ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΩΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ! ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΠΙΣΝΑ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

ΟΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΥΤΟΥΝ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ!) ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ...

ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου