Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΥΠΑ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ!

soupa-1-naiΗ σούπα αβγολέμονο, τα γεμιστά και φυσικά ο μουσακάς του Έλληνα εστιάτορα Κωνσταντίνου Φωστιέρη, γίνονται ανάρπαστα από τους Αμερικανούς στην Ουάσινγκτον. Ακόμη και επίσημοι του Λευκού Οίκου γεύονται τις ελληνικές νοστιμιές του κ. Φωστιέρη.
Λέει ο ίδιος: «Έφυγα από την Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, αφού η δεκαετία του '60 δεν διέφερε και πολύ από τα ...
σημερινά οικονομικά δεδομένα της χώρας μας. Εργάστηκα σε διάφορα εστιατόρια. Πειραματίστηκα. Δοκίμασα. Γεύτηκα και διαπίστωσα πως μπορούσα να μαγειρέψω καλύτερα. Λίγα χρόνια μετά την απόβασή μου στις ΗΠΑ, το Greek Deli ήταν γεγονός.
Ένα γεγονός που τίμησαν οι κριτικοί, κατατάσσοντάς το στις καλύτερες ελληνικές κουζίνες της Ουάσιγκτον. Όλοι με ξέρουν ως Costas... Φυσικά έτσι με γνωρίζουν κι οι Έλληνες φοιτητές, που είναι οι μόνοι που τρώνε με 50% έκπτωση! Όσο για τις διπλωματικές αποστολές της χώρας μας στον Λευκό Οίκο ή το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στο εστιατόριο τούς στέλνουν οι Αμερικανοί συνομιλητές τους για να φάνε... καλά.
Διάσημοι αθλητές αλλά και οι μεγαλύτεροι δικηγόροι των ΗΠΑ είναι πελάτες. Ειδικά οι τελευταίοι είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας του Greek Deli, γιατί μία μόνο αγωγή τους θα ήταν αρκετή να κλείσει το εστιατόριο. Αλλά με την ποιότητα δεν παίζω». (Κάτοψη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου