Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ακόμη μια δολοφονία από αλλοδαπούς

τον περασμένο Ιούλιο στον Περισσό μιας 76χρονης Ελληνίδας από τρείς αλλοδαπούς )ένας 30χρονος Ινδός και δύο Αλβανοί 35 και 36 ετών).
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία. Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα του θύματος στην οδό Ελλησπόντου στον Περισσό, απ' όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Η άτυχη ηλικιωμένη όμως τους αντιλήφθηκε και τότε για να την ακινητοποιήσουν την έδεσαν και την φίμωσαν με αυτοκόλλητες ταινίες και κομμάτια υφάσματος, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της.
Ο Ινδός πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον....
εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο Αλβανών.
Όπως έχουμε τονίσει πρακτικά εκατοντάδες φορές μέσα από το defencenet.gr η εγκληματικότητα των αλλοδαπών έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 77χρονου στην Τρίιπολη από τρεις Αλβανούς ενώ την περασμένη Κυριακή ένας 67χρονος δολοφονήθηκε πάλι από Αλλοδαπούς στην Αυλίδα. Ο αριθμός των θυμάτων της απίστευτης αυτής σφαγής ανεβαίνει κάθε ημέρα με την ΕΛΑΣ να κάνει πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες στην αντιμετώπιση του εγκλήματος, αλλά δυστυχώς αυτές δεν αρκούν και δεν αποδίδουν για τρεις κυρίως λόγους:
Πρώτον η παράνομη είσοδος μεταναστών στη χώρα, που όχι μόνο δεν έχει μειωθεί αντίθετα αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.
Δεύτερον η πολιτική του υπ. ΔΔΑΔΙ που απελευθερώνει κρατουμένους με συνοπτικές διαδικασίες
Τρίτον η πολιτική του κράτους το οποίο ουσιαστικά προπαγανδίζει και υποστηρίζει την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα χωρίς να δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για τους Έλληνες πολίτες που υποφέρουν από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου