Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Λαθρομετανάστες εκλογικοί αντιπρόσωποι στο κόμμα του Καμενου ;

φωτογραφίες που τρέχουν στο διαδίκτυο αναφέρουν τις Αφρικάνες (φώτο )να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου
Δεν έχουμε κάτι εναντίον τους αλλά ... Αν είναι λαθρομετανάστες που τους νομιμοποίησε ο Παυλόπουλος της Ν.Δ που ήταν υπουργός και  ο Πάνος εδώ τα χαλάμε ...Πάνο άμεση απέλαση στους Λαθρομετανάστες εκτός και αν δεν σε αφήνει ο Δημαράς που έμαθα ότι χτυπάει το κεφάλι του που δεν πήγε με τον Σύριζα !
Πάντως η ταμπελίτσα αυτό γράφει : Ανεξάρτητοι Έλληνες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου