DSC_0068-w450
Ο Δημητρης Κότσαρης εδώ και 60 χρόνια αναζητά σε όλην την Ελλάδα τα καλύτερα στάρια για το ποιοτικό ψωμί που φτιάχνει. Μέχρι το Χαρβαρντ έφτασε η χάρη του για να διδάξει εκεί τα μυστικά της παρασκευής του.
Ο Δημήτρης Κότσαρης δεν είναι ένας συνηθισμένος αρτοποιός, όπως δεν είναι συνηθισμένο και το ψωμί του. Ανθρωπος χωρίς εγκύκλια μόρφωση αλλά τόσο μορφωμένος που μιλά με αναφορές στον Πλάτωνα και στους ποιητές, έχει διαβάσει τον Ιπποκράτη
και παρακολουθεί τα άρθρα σπουδαίων γιατρών που γράφουν για τη διατροφή και την υγεία.
Μεγάλος σε ηλικία αλλά ακούραστος, γυρίζει την Ελλάδα