Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ξυπνήστε ρε!!!

Είναι αλήθεια πως οι προδότες τις πιο πολλές φορές προέρχονται από την σάρκα του πράγματος που προδίδουν. Πληγωμένοι, διψασμένοι για εξουσία ή δόξα διαπράττουν το χειρότερο έγκλημα. Η ιστορία της χώρας μας είναι γεμάτη από μελανές σελίδες προδοσίας. Οι προδότες σήμερα είναι πολλοί και καλυμμένοι με το μανδύα του σωτήρα. Ποιος δεν γνωρίζει τρία τουλάχιστον πολιτικά πρόσωπα που αφού πίσω κάρφωσαν τον πολιτικό τους πατέρα, σήμερα «διασώζουν» την χώρα συναινώντας σε καταστροφικές συνταγές.

Για πιο αύριο και πια ανάπτυξη προσπαθούν να μας πείσουν? Το αύριο των 500 ευρώ, της ανεργίας, των πτωχών δούλων που θα σερβίρουν καλοζωισμένους αφέντες στις διακοπές τους στην υπέροχη χώρα μας που δεν θα είναι πια δική μας? Χίλια ειπωμένα λόγια θα πει κανείς και θα ξανά βυθιστεί στην καθημερινότητα του. Όμως δεν είναι μόνο λόγια. Όσο πιο πολύ σκεπτόμαστε και συζητάμε, όσο πιο πολύ εκφράζουμε με κάθε τρόπο την αγανάκτηση μας για τα διαδραματιζόμενα τόσο πιο αποτελεσματικοί και δραστικοί θα γινόμαστε.

Γι αυτό αισθάνθηκα την ανάγκη να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Στις 30/11/2010 σε επιστολή- διαμαρτυρία του σωματίου κλιναμαξών- κλινοθεσίων αναφέρεται μέσα σε άλλα : (θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε όσους περισσότερους έλληνες μπορούμε για το τι πρέπει να περιμένουν για τους ίδιους και τα παιδιά τους στο μέλλον, από διασώστες και ιδεολόγους τεχνοκράτες, χωρίς ευαισθησίες, που πειραματίζονται με αριθμούς, παραμερίζοντας τον παράγοντα άνθρωπο). Ο συγκεκριμένος τομέας του ΟΣΕ έκλεισε- άνθρωποι πετάχτηκαν στο δρόμο σε απαγορευτικές ηλικίες για άλλη εργασία- και η ίδια συνταγή εφαρμόζεται τώρα 3 χρόνια χωρίς σταματημό στην ελληνική κοινωνία. Τώρα κλείνουν και την κρατική τηλεόραση. Με Δ.Ε.Η, Ο.Τ.Ε, Ε.Υ.Δ.Α.Π, Ο.Π.Α.Π, Ο.Σ.Ε, Ο.Α και δεν ξέρω τι άλλο, σε διαδικασίες πώλησης- Με σχέδια να περάσουν σε ξένα χέρια που είναι πιο «ικανά» - με νοικιασμένα νησιά, πουλημένο πλούτο πριν ακόμα πουληθεί, για πια Ελλάδα και ποιους έλληνες μας μιλούν? Είναι θέμα κοινής αντίληψης να αναγνωριστεί το σχέδιο τους. θέλουν φθηνά εργατικά χέρια μέσα στην Ευρώπη και υπόδουλους ανθρώπους που ζουν σε ελεγχόμενες συνθήκες. Δεν πιστεύω πως το να βγούμε στους δρόμους θα βοηθήσει. Το έχουν συνυπολογίσει. Θα ματώσουν πολύ και με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ίσως και να βοηθά τη κυβέρνηση στο έργο της. Όμως πιστεύω πως πρέπει συνειδητά να αποφασίσουμε πως οποιαδήποτε άλλη πολιτική είναι καλύτερη από την μεταβολή της χώρας σε δουλοπαροικία με πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες κοτζαμπάσηδες. Όσοι έχουν χρήμα δεν έχουν πατρίδα και δεν τους απασχολεί σε τι χρώμα δούλους είναι αφέντες. Ας περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή δυσκολεύοντας όσο μπορούμε το έργο τους. Πληρώνοντας τα άδικα χαράτσια με δόσεις, αναστέλλοντας δικαστικές αποφάσεις, καθυστερώντας και ρυθμίζοντας δάνεια εκμεταλλευόμενοι τις ρυθμίσεις που με «καλοσύνη» και «αγώνα» κέρδισαν από τα αφεντικά για εμάς. Ας τους φρενάρουμε όπως μπορούμε μέχρι την ώρα της κάλπης. Όσους και να αγοράσουν, όσους και εκβιάσουν, με όσα τερτίπια και να μαγειρέψουν τους όρους, πάλι θα είμαστε αρκετοί για να τους στείλουμε από εκεί που ήρθανε. Να τους αφήσουμε άνεργους και να σημειώσουμε την προσφορά τους στην ιστορία ώστε να ξέρουν οι επόμενες γενιές πώς να γλιτώσουν από τέτοιους «διασώστες».

Με ευγνωμοσύνη για όσους με φιλοξενήσουν στο νου τους

Τ.Θ

Νεοέλληνας – όχι κλέφτης

Εκδιωχθείς από τον Ο.Σ.Ε έπειτα από 25 χρόνια υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου