Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Θερίζει η πείνα στην Αθήνα ... αρκετοί φούρνοι πλέον πουλάνε ψωμί όχι με το κιλό αλλά με..την φέτα !!

Έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις η φτώχεια πλέον στην Ελλάδα και η οικονομική ασφυξία που ειδικά στην Αθήνα χτυπάει κόκκινα σε πάρα πολλές περιοχές με αποτέλεσμα οι φούρνοι να πουλάνε ψωμί όχι πλέον με το κιλό αλλά με..την φέτα!!
Η τιμή για μια φέτα ψωμί κυμαίνεται γύρω στα 10 λεπτά!!
Και ενώ γίνονται ολα αυτά στην Ελλάδα του 2016 η κυβέρνηση της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που εχει στην καθημερινή ατζέντα της είναι το πως θα βολέψει με οποιονδήποτε τρόπο τους ΛΑΘΡΟμετανάστες που μπαίνουν κατα εκατοντάδες καθημερινά στην Ελληνική επικράτεια και ποσώς την ενδιαφέρει το οτι ο Ελληνικός λαός ..πεινάει!!! .. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου