Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ από ΑΖΕΡΟΥΣ! Αποκεφαλισμοί στρατιωτών και ΦΡΙΚΗ: ΕΚΟΨΑΝ αυτιά ηλικιωμένων,τους ΕΣΦΑΞΑΝ μέσα στα σπίτια τους! (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ φωτο)

Στρατιώτες του Αζερμπαιτζάν έγιναν ο εφιάλτης στα χωριά των Αρμενίων και πιο συγκεκριμένα στο Καραμπάχ. Άλλη ανάρτηση σε αρμενικό μέσο παρουσιάζει επίσης κανιβαλιστικού τύπου εικόνες εθνοκάθαρσης κατά του μαρτυρικού λαού της Αρμενίας.
Οι στρατιώτες του Azerbaïdjan εισέβαλαν σε χωριό των αρμενίων στο Νagorno Karabakh και σκότωσαν πολίτες άνδρες και γυναίκες μέσα στα σπίτια τους ηλικιωμένους και τους ακρωτηρίασαν τ΄αυτιά.Τα αίματα έχουν βάψει τους τοίχους, όπως σημειώνει το dimpenews.com
caceb7ceb8ceb7ceb8 captcebdceb9cebdcebecebacebdcebacebe
Οι θηριωδίες με τους ακρωτηριασμούς έγιναν στο χωριό Talish της περιοχής Martakert.Στις 2 Απριλίου, στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν εισέβαλαν στο χωριό Talish, και σκότωσαν κάποιους πολίτες.Οι Αζέροι πυροβόλησαν το ζεύγος Khalapyan Βαλέρα και Razmelayin και τους έκοψαν τ΄αυτιά τους. Ενώ πυροβόλησαν και σκότωσαν Marusya Khalapyan.με έτος γεννήσεως 1924.Το χωριό Talish είναι παραμεθόριο κι ανήκει στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
caceb1cf87ceb9ceb1cf87cebeceb9 captcf87cebeceb9cf87cebe
H πλευρά των Αζέρων παραδέχεται ότι κυκλοφορούν εικόνες που δείχνουν τον αποκεφαλισμό που τους προσάπτουν αλλά αρνούνται κατηγορηματικά ότι τον διέπραξαν άνδρες τους και ισχυρίζονται ότι είναι επικοινωνιακή τακτική των αρμενικών μέσων.Οι ενστάσεις αυτές της πλευράς του Azerbaïdjan αφορούν φωτογραφίες δεν αναφέρονται σε βίντεο.Στη συνέχεια η αρμενική πλευρά έδωσε και το επίμαχο βίντεο στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου