Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ούτε να κυκλοφορήσουν δεν μπορούν πια: Άγριο κράξιμο «έφαγε» ο Κατρούγκαλος στο Κολωνάκι

Φαίνεται πως οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν κυκλοφορούν πλέον στον δρόμο κι αυτό γιατί δεν χαϊδεύουν τα αφτιά των αγανακτισμένων πολιτών, αντιθέτως ετοιμάζονται να τους φορτώσουν με νέα μέτρα.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:

Ηταν περασμένες 12 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο Γ. Κατρούγκαλος με περισσή ανδρεία (και θάρρος, θα πρόσθετα) επιχείρησε να διασχίσει με τα πόδια την πλατεία Κολωνακίου.

Προφανώς θα πήγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή της συμφωνίας με τους Κινέζους. Φορούσε κοστούμι με κόκκινη γραβάτα και με το γνωστό μαντιλάκι στην τσέπη του σακακιού.

Ετοιμαζόταν να εισέλθει την οδό Κουμπάρη, όταν κάποιος τον αναγνώρισε: «Μάγκες, ο Κατρούγκαλος» φώναξε. Και ωσάν να ήταν συνεννοημένοι μαζεύτηκαν καμιά δεκαριά πολίτες στον δρόμο και του φώναζαν διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Αλλά ο κ. Κουτράγκαλος φαινόταν πως δεν έδινε σημασία σε όλες αυτές τις… «ασχημίες». Ανοιξε την περπατησιά του και χάθηκε στην Ηρώδου του Αττικού (όπου υπάρχει η προστασία από τις κλούβες των ΜΑΤ).

Δεν θυμάμαι ποιος είπε στη Βουλή ότι «σε λίγο δεν θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου